fbpx
Billede af Ginbutikken i Haslev

BUTIKSÅBNING – HASLEV

Så er der nyt fra Ginbutikken – vi har simpelthen valgt at åbne en fysisk butik i Haslev, da vi er vokset ud af det lokale vi startede i hjemme hos Kenneth.

Det betyder at det nu er muligt at komme forbi og smage på gins fra alverdens afkroge, samt få sig en snak om gin, tonic og garnish i forskellige kombinationer. Og selvfølgelig kan købe en flaske eller to med hjem, hvis der noget, der frister.

OBS! Der vil ikke være faste åbningstider, men oftest vil Kenneth eller Mikkel være i butikken eller på kontoret på 1 salen. Kontoret fungerer nemlig som Kenneths daglige arbejdsplads, hvor han udover Ginbutikken arbejder som IT-arkitekt hos Microsoft. Så vil du lige et smut forbi Haslev og købe en flaske gin, så smid lige en mail eller giv et kald først, så sørger vi for at vi er klar til at tage imod dig.

 

Vi arbejder på at få etableret et hyggeligt område på 1 salen, sammen med vores kontor, hvor vi kan afholde Ginsmagninger og andre arrangementer for kunder og samarbejdspartnere.

Vi er lige nu igang med at få de sidste ting på plads i butikken, få nye Gin hjem fra forskellige destillerier rundt om i Europa, så vi er klar til åbningsdagen – datoen for officiel åbningsdag er endnu ikke fastsat, men det bliver inden længe.

Indtil da så er her lige et par billeder af lokalet i stueplan og vi håber at se mange af jer, når vi åbner og selvfølgelig hen over tid.

Og skulle i have lyst til at smage verdens bedste gin, med kun én botanicals så er der MoorGin, eller hvad med en af de mange forskellige fra That Boutique-Y, eller den HELT nye og eksklusivt hos Ginbutikken – Neeka Classic Dry Gin?

 

Adressen er :

Ginbutikken.dk
Jernbanegade 53D
4690 Haslev

Scroll til toppen