Gin Mango Cocktail

Gin Mango Cocktail…. Mmmmh! Hvis der er et spørgsmål, som vi er blevet overdynget med det seneste års tid – og særligt her hen over sommeren, så er det spørgsmål relateret til drinken “Gin Mango Cocktail”. Hvilken gin skal jeg bruge til Gin Mango Cocktail? Hvordan laver man en god Gin Mango Cocktail? Hvilken sirup skal jeg vælge? osv. osv. 

Vi forstår det jo godt, fordi en Gin Mango Cocktail smager bare godt især, hvis man er en sukkergris, som jeg selv. 

Som et lille sideprojekt til sommeren, så har vi forsøgt at finde frem til, hvordan vi mener, at den perfekte “Gin Mango Cocktail” skal serveres.

*Se nederst for opskrift

Hvilken gin skal jeg vælge til Gin Mango Cocktail?

Vi har forsøgt os med en masse forskellige – og valget er faldet på J.J. Whitley – London Dry Gin. Den er tør, let bitter også smager den af enebær. Generelt, så er vores anbefaling, at du skal gå efter gin af kategorien: “London Dry”, da det efter vores vurdering er denne type, der komplimenterer sødmen fra mango siruppen bedst. Så kan du også argumenterer for, at der bare er en lille smule gin smag tilbage 😉

Obs. Don’t go there. 

Som en del af vores test forsøgte vi med flere forskellige typer af gin – herunder en del flavoured bl.a. stærkt citrusfyldte gin, men hver gang gav det en underlig sæbeagtig eftersmag. Så lad vær med det. Hold dig til “klassiske” gins.

Hvilken mango sirup er bedst til Gin Mango Cocktail?

Billede af en masse forskellige mango sirup til gin hass

Generelt, så vil jeg starte med at sige, at en god mango sirup er den absolut vigtigste ingrediens i en Gin Mango Cocktail! Som i absolut, absolut. 

Til vores forsøg har vi blandt andet testet med Monin, Teissere, Modo og 1883.

Her er valget faldet på 1883. Hold nu op, hvor smager den godt – og det er uden sammenligning den sirup, der har den mest elegante og runde smag af mango. Virkelig lækker! 

Vi har tidligere på Ginbutikken.dk solgt Gin Mango Cocktail pakker med Monin – det er vi nu gået helt væk fra! Simpelthen fordi, at 1883 giver et langt mere sofistikeret smagsindtryk.

Obs. Modo smager heller ikke dårligt. Altså, hvis vi skal pege på en anden.  😉

Hvilken mixer til Gin Mango Cocktail?

Vi har forsøgt os med en række forskellige mixere til vores Gin Mango Cocktail. Her faldt valget på Bergamotte Tonic fra italienske Imperdibile. Den tilføjer en god læskende smag, hvor der lige er en lille snert af kinin, så den også bibeholder lidt smag af klassisk gin/tonic – og det kan vi jo godt lide. Det skal dog siges, at den var tæt fuldt op ad Indi’s lemon tonic samt Fever-Tree lemon tonic, der også bidrog med hæderlig smag.

Gin Mango Cocktail Opskrift

Billede af en imperdibile bergamotte mixer

1 kommentar til “Gin Mango Cocktail”

  1. Pingback: Derfor skal du spare på strømmen – klik her og se to grunde

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen