GIN TONIC MED SMAG FRA HAVEN

Få mest muligt ud af sommeren med denne gin tonic, der har smag af lige præcis din have! Med et medley af friske urter, livlig citrus og en boblende finish er denne gin og tonic den ultimative forfriskende drink, du har brug for denne sommer.

GIN TONIC MED SMAG FRA HAVEN 1

Hvis vi tænker lidt over hvor trendy have-til-bord-spisning er i disse dage, hvorfor så ikke skabe den samme stemning for dine venner og familie derhjemme med have-til-bord-cocktails? 

Forestil dig at trave ud til din have, klippe friske urter i krydderhaven og derefter blande cocktails til dine gæster. Jeg kan ikke tænke på en mere imponerende og sjov præsentation.

Og hvis du ikke har en urtehave? Ingen bekymringer! Du kan simpelthen hente friske urter i købmanden og lade som om de kom fra din have. Ingen dom her. 

Du vil stadig stå tilbage med en ultra sommerlig gin og tonic, der er perfekt til terrasseaftener.

Urter til have-til-bord cocktail

Til denne gin og tonic bruger jeg en kombination af rosmarin, timian og basilikum. Men du kan eksperimentere med andre urter. En gin og tonic kommer med masser af urter, blomsternoter, der gør det til et velsmagende lærred til alle mulige kombinationer.

Dild og estragon ville for eksempel også være lækre. Åh, og jeg elsker ideen om en kombination af mynte, basilikum, persille og koriander. Voksende agurker? Du er velkommen til at smide et par skiver i. Det samme gælder frisk lavendel.

Denne have-til-bord gin og tonic giver mulighed for masser af kreativitet. Vær ikke bange for at sætte dit eget spin på det, hvis du vil.

Hvordan mixer man den

Nu hvor vi besluttede os for vores urtekombination, er vi klar til at forberede vores drink. For at gøre dette smider vi vores urter i en cocktailshaker med en generøs skive lime. Normalt laver jeg min gin og tonics lige i serveringsglasset, men da vi mixer, kan jeg godt lide at være sikker og bruge en cocktailshaker til dette trin.

Når vi taler om serveringsglas, er jeg delvis til at forberede gin og tonics i et stort decideret ginglas (stort vinglas). Highballglas er traditionelle, men en gin og tonic er sådan en duftende drink. Vinglassets store mund er perfekt til at lade duftene komme frem.

Efter mixingen dumper vi urterne og limesaften i vores vinglas sammen med gin, is og tonic. Vi giver det en mild omrøring for at kombinere og køle.

Almindeligt indian tonic er god, men jeg anbefaler at tage en lidt sød tonic. Evt. en Fever Tree Mediterranean Tonic. Jeg har lavet denne drink med en Fever Tree hyldeblomst tonic og en  Fever Tree Mediterranean Tonic, og begge var lækkerier. Jeg er sikker på, at et grapefrugt tonic også ville være lækkert og tilføje en smuk farve.

 • GIN TONIC MED SMAG FRA HAVEN 2
  Gin

  Hendricks Flora Adora Gin

  Vurderet 0 ud af 5
  kr. 399,00
  Tilføj til kurv
 • N|D Mountain Dry Gin
  Gin

  Norrbotten Mountain Dry Gin

  Vurderet 0 ud af 5
  kr. 299,00
  Tilføj til kurv
 • Billede til køb af Fever-Tree Mediterranean Tonic
  Tonic

  Fever-Tree Mediterranean

  Vurderet 0 ud af 5
  kr. 20,00
  Tilføj til kurv
 • Tonic

  Fever-Tree Elderflower Tonic

  Vurderet 0 ud af 5
  kr. 20,00
  Læs mere

Måske dette er interessant?

0