Ginsmagning

Billede til salg på Facebook

Book os til en ginsmagning!

Billede til salg på Facebook

Vi elsker gin! Så simpelt kan det siges. Derfor, vil også rigtigt gerne gøre, hvad vi kan for at dele denne passion og begejstring med så mange som overhovedet muligt. Vi tilbyder ginsmagninger til enhver lejlighed, og bestræber os for at skræddersy et arrangement, som passer perfekt til jeres behov.

  • Deltagere : Ginsmagning er generelt sjovere når man er et par stykker, derfor har vi sat et minimum på 8 deltagere på Sjælland og 14 deltagere på ved smagninger på Fyn, Jylland og Øerne – vi har ikke nogen øvre grænse.
  • Hvad har vi med? :Vi har alt med i forbindelse med ginsmagningen. Det vil sige – Gin, Tonic, Isterninger, Garnish, Glas og alt andet der skal bruges til en god ginsmagning. Hver servering er på ca. 2-3 cl gin, hvilket tillader at man kan smage den både rent, med tonic og garnish, alt efter hvad man ønsker.
  • Gin : Gin er mange ting, London Dry Gin, Sloe Gin, Floral Gin og mange andre typer. Vi tager vores viden med om gin, som vi har opbygget gennem de sidste 10-20 år – vi deler gladeligt ud af denne og vil sørger for at i får en god oplevelse, samt viden om de Gin vi skal smage henover aftenen
  • Tid : Som regel vil en Ginsmagning tage i omegnen af 2-3 timer, afhængigt af hvilken sammensætning af gin / pakker vi sammen finder ud af.
  • Efterfest : Efter Ginsmagningen vil der være mulighed for at købe de Gin vi har smagt, til gode priser der ligger under hvad de sælges til på Ginbutikken.dk, vi vil også have andre flasker med som man kan købe, hvis der skulle være lyst til det.
  • Hvorhenne : En Ginsmagning er bedt i hjemlige omgivelser, så vi anbefaler at den arrangeres i privat regi eller et mindre lokale, der er ikke meget ved at sidde 20 deltagere i en kold håndbold hal.

Det er vores erfaring, at hvis arrangementet skal opnå den største glæde hos jer, så vil det typisk vare mellem 1½-2½ timer, og vil som udgangspunkt bestå i en smagning af 4-7 forskellige gins.

Til dette vil der altid være afstemte og smagfulde tonics, som er suppleret af tilhørende garnish, der trækker drinken i forskellige retninger.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi smagninger på hele sjælland, men afhængig af placeringen kan der forekomme et kørselstillæg