4,8 på Trustpilot

4,8 på Trustpilot

God gin – Her er 5 gode gins til under 250 kr!

Flaske og to shotglas med god gin i

God gin til en billig pris - Her er 5 gode gins til under 250 kr!

God gin behøver ikke koste en formue. Så simpelt er det. Der findes en masse prisbevidste gins derude, der kan kategoriseres som en god gin! I dette blogindlæg vil jeg tage dig gennem 5 gode gins, der alle er helt fantastiske på hver deres måde! Er du klar?

Sipsmith - London Dry Gin

Pris: 249 kr. (på tilbud).

Sipsmith er en vanvittig god gin – klassisk, elegant og afbalanceret! Sipsmith bliver produceret i hjertet af London, hvor den fremstilles i overdådige kobberkedler på et sandt mikro destilleri. Ved hvert batch laves under 300 flasker, som alle er fremstillet på de fineste råvare. Det er en tør gin, hvor bitterheden fint afbalanceres med friskheden fra skarpe citroner. Snyd ikke dig selv for en Sipsmith. Vi er ikke i tvivl – Sipsmith bliver den næste engelske ginklassiker. En damn god gin! I øvrigt har Sipsmith lavet et kartotek over en masse lækre cocktails med ginnen: SE HER!

 

Et ‘perfect serve’ er med Fever-Tree Indian Tonic og en citronbåd. Skål!

Billede af cocktail med Sipsmith
God gin - Her er 5 gode gins til under 250 kr! 1

Filliers Dry Gin 28

Belgisk gin er god gin – og sådan er det bare! Det er ikke mange belgiske gins, som jeg har smagt (indrømmet), men dem jeg har – smager virkelig godt! Filliers Dry Gin er ingen undtagelse! Det er en håndlavet gin, der er infuseret med 28 Botanicals, og som alle er specielt håndplukket af Filliers ‘Master Distillier’ tidligere, Firman Filliers (grundlæggeren af Fillers destilleriet). Vi er igen ude i en tør gin, som gør sig fremragende i en klassisk gin og tonic. Den er silkeblød med fine noter af enebær, citrus samt en masse florale aromaer. 

Et ‘perfect serve’ er med 1724 Tonic og en skive lime. Skål!

Normindia Gin Distillé

Pris: 249 kr.

En god og krydret gin – med en smag af to verdener! Normindia er en fransk gin, hvor inspirationen er hentet fra en rundrejse i krydderiernes hovedstad Indien. Normindia Gin indeholder 15 Botanicals: Enebær, Koriander, Æble, Appelsin, Kanel, Ingefær, Nellike, Lilje samt 7 hemmelige botanicals. Et langt potpourri af smagsindtryk, hvor de mange smage gør ginnen oplagt til en cocktail, men også ‘neat’. Jep! Afkølet og lige fra flasken – ren nydelse!

Et ‘perfect serve’ er med Superior tonic fra Imperdibile og 2-3 blåbær. Skål!

Flaske Normindia gin med udsigt
Flaske Opihr gin med fever-tree tonic og chili

Opihr Oriental Spiced Gin

Pris: 249 kr.

En krydret gin – til en hamrende god gin og tonic! Trust me! Her er en gin, som skiller sig ud. Opihr Oriental Spiced Gin er som navnet også antyder – virkelig spiced! Det er godt til nogle, og knap så godt til andre. Jeg synes, at den giver en god varme i kroppen til de kolde og lange vinteraftener. Der skruet ned for enebærsmagen, og op for botanicals såsom korianderfrø og spidskommen. Det giver et anderledes ‘take’ på en gin og tonic. Navnet Opihr kommer fra den sagnsomspundne havn Opihr i Biblen, hvor Kong Salomon modtager alverdens rigdomme. 

Et ‘perfect serve’ er med Fever-Tree Indian Tonic og en snit skåret chili (Hvis du tør). Skål!

Malfy Con Limone Gin

Pris: 249 kr.

En hamrende god gin med en frisk og frugtig smagsprofil! Velkommen til den italienske Amalfy kyst! Her finder du de mest friske og smagfulde citroner i verden! Og det er netop på disse lækre citroner, som Malfy Con Limone Gin bliver lavet. Jeg har endnu ikke smagt en gin med en så stærke citronaromaer – og det siger ikke så lidt! På en varm sommerdag, så er en iskold Malfy’s Limone gin og tonic altid en sikker vinder! 

Et ‘perfect serve’ er med Fever-Tree Mediterranean, en skive citron og lidt citronskal. Skål!

God gin - Her er 5 gode gins til under 250 kr! 2

Du har sikkert lagt mærke til det. Der er en ting, der går igen hele vejen! Prisen…. Og det skal altså lige siges, at det bestemt ikke er med vilje. Jeg måtte jo kun vælge fem gins, og med et blik i øjet og en hel del udenomssnak, så var flere af bejlerne billigere end 249 kroner. Det er altså rigtigt! 🙂 


Måske dette er interessant?

0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter