Diplomatico Single Vintage Rum 2005

kr. 799,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 83178-1 Kategorier: ,

Diplomatico Single Vintage 2005

Investeringsrom fra Venezuela

Diplomatico Single Vintage 2005 er en del af en serie fra et af verdensstørste rombrands, Diplomatico. Diplomatico og deres Single Vintage udspringer af en traditionsrig romfremstilling fra Venezuele, som slår rødder helt tilbage til det 16 århundrede, hvor man kan spore fremstilling og brug af sukkerrør – også selvom en egentlig romproduktion først ses i noget, der ligner 1896. 

Idéen om en specialfremstillet årgangsrom blev til i 1997, hvor det i første omgang kun var tilgængeligt på det Venezueliske-marked. Møder du en Single Vintage 1997 fra Diplomatico på din vej, så sørg for at passe godt på den. Det var først årgang 2000 (Ingen fra 98,99), der også blevet rullet ud internationalt. Denne limited edition, der i øvrigt er skabt af Master Blender, Tito Cordero følger op på den første – altså VTG 1997,

Ingen tvivl om, at det er en rigtig spændende rom, der tilmed smager ufattelig godt. Prøv bare at se diverse anmeldelser fra forskellige rom-forummer, der alle peger på, at også årgang 2005 er et helt unikt blend. 

Hovedparten af destillatet til denne særlige rom blev fremstillet på en klassisk potstill, hvor så det har ligget først på amerikanske ex-bourbon-tønder, og herefter blev færdiggjort i yderligere 2 år på Sherry-fade.

I duften vil du blive mødt af varme og stærke noter af eksotiske krydderier, marcipan, vanilje og lyse blomster.

Smagen er silkeagtig med noter af blød eg, karamel, let tobak, espresso creme, balsamico, stuvet pære og jordbær.

Ingen tvivl om, at her har du mulighed for en ekstraordinær god rom – hvor der også er mulighed for, at den fremadrettet stiger i pris. Bare se på den 5 år ældre årgang 2000, der dagsdato har rundet en pris på 6000 kr. 

Find flere rom her: Anden Spiritus

Vægt 2 kg
Alkohol

Land

Størrelse

Din kurv
0
Scroll til toppen