Gefjun Abild Gin

kr. 425,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 19713 Kategori:

Køb denne her og få 2 Imperdibile Wild Botanical Tonic med helt gratis

Gefjun Abild Gin - Gefjun Destilleriet

Håndværket kan smages i ginnen

Gefjun er oldnordisk for Gefion, og man mærker med det samme at gutterne bag Gefjun har gjort deres hjemmearbejde. Alt er gennemarbejdet til mindste detalje, alt er håndlavet, fra udvælgelsen af botanical, de økologiske æbler, flasken og etiketten.

Modsat mange andre gin, bliver Gefjun Abild Gin, destilleret på ÆBLER og IKKE KORN, det betyder at der kan opnåes en lidt finere smag og blødere spiritus. Æblerne er alle af sorten MUST og er kommer fra Lilleø.

Hvert enkelt æble er håndplukket, for ikke at få stød (brune pletter), skade næste års podestang på æble træet. Alle de 42 store æble kasser, skulle rives og mostes, alt gjort i hånden af Alan og Michael – de har haft en hånd med i hele processen af tilblivelsen af Abild.

Alan og Michael mødtes til en polterabend, snakken faldt på spiritus produktion og derefter er det gået trin for trin, således at de nu står med 2 lækre Gin.

Abild – en London Dry Gin gennemstreget fordi den faktisk kun er destilleret op til 76% og det betyder så at man ikke må kalde det en London Dry Gin – men årsagen skal finde i at æblerne er så smagsfulde og lækre at Alan og Michael ville have så meget smag og kraft over i slut destillatet som muligt, og derfor valgte at stoppe ved 76%

Abild – Navy strength, samme base, dog med markant pift i alkohol procenten, der giver mere kraft, kant og en noget anden smag, men æblerne de er der stadig.

Om Abild

Gefjun Abild Gin er en small batch / artisan gin efter alle kunstens regler, der er håndlavet gin, hånd nummereret flasker og BATCH 01 er kun på 700 flasker så der er tale om en utroligt lille produktion, ja faktisk en såkaldt nano produktion.

Når du dufter til Abild Gin, fonemmer du med det samme Æblerne, som er den dominerende botanical, men der kommer også en efterdønning af mild citrus/appelsin.

Smagen er silkeblød, du fornemmer at der her er tale om en gin destilleret på æbler og ikke korn, det giver en dyb dyb smag af æble, modne æbler med masser af sødme og dybde.

Det er en gin du med ro i sindet kan nyde neat, men vi vil dog anbefale at du mikser den med en premium tonic, der indeholder lidt sukker for at komplimentere det lækre æbler.

Serveringsforslag

Classic Gin & Tonic

  1. Fyld et highball glas med is
  2. Hæld Gefjun Abild Gin i glasset
  3. Top op med Imperdibile Premium Tonic
  4. Garnish med Rosmarin
Vægt 1,5 kg
Alkohol

Botanicals

, , , , , , ,

Land

Producent

Størrelse

Din kurv
0
Scroll til toppen