TILBUD

Gin Extravagance Pakken

kr. 2.199,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 98115-1 Kategori: Tags: ,

Gin Extravagance Pakken

Er du til kvalitet, skal det være det allerbedste?

Gin Extravagance Pakken

Vi har her sammensat den ultimative Gin Extravagance Pakke, der vil få dig helt op at ringe af glæde – bare flaskernes  luksuriøse design vil gøre flæde på enhver barvogn, eller barskab – ja faktisk fortjener de at stå sammen, fremme.

Indholdet af flaskerne matcher 1:1  designet, der er tale om nogle af de ultimativt mest velsmagende gin på markedet.

Gin:

Prince Explorer of Monaco er med sin smukke azurblå flaske en hyldest til havet omkring Monaco og Prins Albert den 1ste – Du får en let og utroligt aromatisk, velsmagende og sofistikeret Gin.

Comte De Grasse 44n Gin, lidt længere oppe af kysten ved Franske Grasse, er designet af perfumerister og har en unik afbalanceret aroma og smag – en gin der bare bliver bedre og bedre jo mere man nyder den.

Afslutningsvis er der Rochelt Annia’s Gin fra Østriske Brennerei Rochelt, hvor masterdestiller Alexander Rainer oprindeligt designede ginne som en gave til sin hustru ved deres bryllup. Det er en unik Gin der er lavet på naturligt gærede Gravensteiner æbler, som efterfølgende destilleres og stilles på glasballoner i 10 år, kun afdækket med et stykke bomuldsstof. Efter 10 åre destilleres det igen og derefter har vi en vidunderlig gin.

Tonic:

3 stk Imperdibile Wild Botanical Tonic
3 stk Imperdibile Superior Tonic
3 stk Tonic Du Nord

Din kurv
0
Scroll til toppen