TILBUD

GINSTR Gin Fars Dag Pakke

kr. 429,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 96726-9-9999-2 Kategorier: , Tags: ,

GINSTR Gin Fars Dag Pakke​

Tysk Kvalitet og lækre tonic

 GINSTR Gin Fars Dag Pakke er den perfekte fars dag gave.

I pakken her finder du alt du skal bruge til at glæde din far, der er Gin, Tonic, Garnish og Snacks – whats not to like.

3 stk Fevertree Elderflower Tonic – utrolig velsmagende lidt sød tonic
bøtte tørret Citrus, passer perfekt til GINSTR Gin
1 pakke Black Truffle Cashews – toppen af poppen.

OM GINSTR GIN

Her kommer en gin som så absolut bør være fast inventar, i en rigtig gin kenders barskab. Tyske Ginstr har lavet en sublim gin som faktisk har vundet den prestigerige konkurrence IWSC (The International Wine & Spirit Competetion) i kategorien ’’Bedste gin for G&T’’ , foran mere end 600 gin konkurrenter og så gjorde de det som det første tyske destilleri nogensinde. De er en titel som de på ingen måder er kommet sovende til. Alene i selve produktionen bruger Ginstr hele 46 botaniske ingredienser. Her finder du smage som rosmarin, lakrids, kardemomme og selvfølgelig godt med enebær. Men du finder også mere udfordrende smage som Kaffir-lime blade, granatæble, appelsin og hibiscus blomster. Alt dette giver en velafbalanceret gin som tjener sit formål, ved at være fantastisk til at bruges i en G&T.  

Som en ekstra lille detalje, så er hver enkelt flaske også nummeret hvilket vil sige at du for din helt egen gin i en unikrække, som du så stolt kan vise frem til dine middagsgæster. Den unikke kombination af tørrede krydderier og bløde frugter, smager fantastisk og er i perfektbalance imellem en skarp smag, med en blød og nuanceret finish. Samtidig giver den også en lille riv i halsen af de citrusfrugter som også er i selve produktionen af denne mageløse guldvinder. Du skal unde dig selv denne her gin og vi tør godt love at du ikke kommer til at fortryde det.  

 

Serveringsforslag:  

En klassisk og sikker vinder. Gin & Tonic! 

Ingredienser: 

4 cl. Ginstr Gin 

3 dele TomaRchio Tonica  

1 Økologisk lime 

Fremgangsmåde: 

Kombiner alle ingredienser i en cocktailryster og ryst. Sigt i et glas med is i og pynt med et stykke Lime i skiver. 

Vægt 1,2 kg
Land

Størrelse

Alkohol

Gin Type

Din kurv
0
Scroll til toppen