Hendricks Gin
En FIRSTMOVER har vi fat i her
Hendricks Gin – Her har vi fat i en af de gin vi alle kender og med god grund. Det er hvad vi med ro sjælen kan kalde en FIRSTMOVER i ginnens renæsance her de sidste 15-20 år, Hendricks gin blev lanceret i 1999 og har siden den gået sin sejrsgang over hele kloden.
Historien
Den var en af de første til at udfordre de traditionelle gin, således at der kom andre smage og aromaer end blot, koriander, enebær, angelikarod som er de traditionelle botanicals. Ginnen destilleres i Skotland af det hæderkronede destilleri William Grant & Sons, der
Destilleringen
Den produceres af William Grant & Sons på Girvan destilleri i Skotland, som havde hyret Lesley Gracie til at arbejde i med udviklingen af nye spirituser. Senere fik hun til opgave at skabe en ny super-premium gin, hvilket Hendricks er resultatet af, det er en gin der kombinerer 11 botanicals i en harmonisk komposition.
Der destilleres IKKE én, men 2 gin for at producerer Hendrick’s Gin. Der startes ud med en traditionel kobberkedel, der giver en rig og kompleks spiritus. Den anden destilleres på en hanghalset carterhead kedel, som giver en langt mere raffineret og fin spiritus.
Begge spiritusser infuceres med de 11 botanicals : kamilleblomst, hyldeblomst, enebær, citronskal, appelsinskal, kommen, koriander, cubeb bær, angelica rod, yarrow rod og orris rod.
Ud over den traditionelle enebærinfusion bruger Hendricks bulgarsk rose og agurk til at fuldende den bløde og utraditionelle smag.
Når spiritussen er klar efter infuseringen, blendes de 2 og det endelige produkt er født : Hendrick’s Gin, med de velkendte noter af rose og agurk.
Serveringsforslag
Klassisk Gin & Tonic
- 5 cl Hendricks Gin
- 10 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic
- En skive agurk og peberkorn
- Masser af is!
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.