Knaplund Jordbær Sommer Gin

kr. 318,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 49479-1 Kategori:

DANSK GIN - Knaplund Jordbær Sommer Gin

Destilleret og produceret hos Knaplund

OM KNAPLUND

Knaplund drives af Karl Povlsen og Mathilde Ingvardsen – et par som sammen og hver for sig har prøvet lidt af hvert.

Landmand, Mejerist, DJ, ejer af Møbelbutik inden de fandt på Knaplund og har bygget et helt oplevelsescenter op omkring Knaplund Destilleriet.

De har siden 2015 renoveret og bygget Knaplund om – en gammel skole, der blev bygget i 1906. Gennem 100 år er der blevet bygget til, revet ned og bygget op igen. Stedet har været alt fra skole og forsamlingshus til opholdssted og eferskole – og undergået en del forandringer.

Fællesnævneren er, at der altid har været masser af aktivitet. Det agter de at videreføre. Nu bliver Knaplund til et mikrodestilleri samt et ferie & kursuscenter.

Knaplund Jordbær Sommer Gin

Sommeren 2022 samles vi alle til landets største sommerfest – når “TUREN” for første gang i historien starter i Danmark d.1-3 JULI. Hele verden er inviteret med til folkefest, når vi fejrer et cykelland helt i gult.

Og når der skal heppes på terrassen – så foreslår vi der selvfølgelig skal GIN i glasset….

Jordbær er indbegrebet af sommer – og egner sig perfekt til læskende cocktails på terrassen.

Prøv den med alm tonic eller lemon tonic. Du kan skrue op og ned for balancen alt efter hvilken mixer du vælger. Lemontonic giver en skøn bitterhed til cocktailen – og vælger du helt alm tonic skruer du op for bitterheden. Er tonic en anelse for tør til dig – så prøv med lemonsodavand, som giver en frisk cocktail med et sødt touch. Prøv dig frem. Lav din egen ginsmagning – der er stor forskel.

Foruden jordbær, som den dominerende smag er gin’en blandt andet destilleriet med citrus, peber, mandel og koriander.

Vægt 1,6 kg
Alkohol

Land

Størrelse

Botanicals

, , , , ,

Producent

Gin Type

Din kurv
0
Scroll til toppen