Mango sirup der er perfekt til en Gin Hass
Produceret efter opskrifter der kan dateres tilbage til 1720
Mathieu Teisseire er sirupper af høj kvalitet, produceret efter opskrifter der kan dateres helt tilbage til 1720.
Sirupperne er alle lavet med to forskellige slags sukker, for at undgå krystallisering og for at sikre en så balanceret smag fra sødmen som muligt.
Mathieu Teisseire er produceret med vand fra de franske alper og med så højt et indhold af frugtsaft som muligt. Alt sammen gjort for at skabe så ægte en smag som muligt, så du kan lave de bedste cocktails og kaffedrikke.
Mathieu Teisseires mango-sirup er en både sød og eksotisk sirup, til brug i dine cocktails. Mango siruppen bruges i Gin Hass, men er også god at bruge i de cocktails som skal have et eksotisk præg.
Gin Hass: Hæld 4 cl gin og 2 cl mango sirup i et højt glas med isterninger. Top op med lemon sodavand og juster sødmen med en smule limesaft.

Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.