Sikkim Fraise Distilled Gin

kr. 272,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 78992-9-9999-1-1 Kategori:

Sikkim Fraise Distilled Gin

KLASSISK GIN MED TRANEBÆR, JORDBÆR OG TE

Sikkim Fraise Distilled Gin er en utroligt lækker gin, en pink gin eller en sød gin – der med sine mange lag af Tranebæer, Jordbær og andre skovfrugter vil danne grundlag for en virkelig sommerlig Pink Gin Tonic, eller en Frozen Strawberry Daiquiri.

I Sikkim Gin bruges en base af britisk gin med rød te fra Tibet og blomsteressenser, som er modificeret til at opnå de fire typer Sikkim.

Til destillationen benyttes en klassisk kommerpot der stammer fra 1875, den ældste i Spanien.

Emballagen er inspireret af en parfumebeholder fra 1920 fremstillet af en af de bedste glasproducenter i Paris. 

Sikkim, Det organiske paradis i Indien

Sikkim kaldes menneskehedens sidste utopi. Det er en lille juvel indlejret ved foden af ​​Himalaya, mellem Nepal, Bhutan, Kina og Tibet. Det er den første stat i Indien, der i mere end et årti har valgt økologisk landbrug, der forbyder brugen af ​​pesticider til at gennemføre en økologisk revolution.

Det er den mindst befolkede stat i Indien. Det var døren til te-ruterne, der kom fra Kina. Det er der, hvor der er den eneste have, hvor vores røde te vokser, en af ​​de bedste teer i verden.

En 6 timers tur i bil fra den nærmeste lufthavn. Under denne rejse vil du opdage paradis for sine grønne bakker, oversået med landsbyer med farverige huse, krydset af krystallinske floder. Sikkim har vundet prisen som det reneste turistmål i Indien, tildelt af indenrigsministeriet, og UNESCO har erklæret verdensarv til sin nationalpark omkring Kanchenjunga-bjerget.

Vægt 1,3 kg
Alkohol

Land

Størrelse

Botanicals

, , , , ,

Gin Type

,

Din kurv
0
Scroll til toppen