Om Ginbutikken

SMAGT

Alt hvad vi sælger i Ginbutikken, er smagt af os selv, og vi sælger kun noget som vi 100% kan stå inde for.

EGEN IMPORT

Vi har egen import af mange gin og det er med til at sikre dig gode priser, nye gin som du kun finder her hos os - vi opsøger små destillerier og finde nye spændende produkter.

ENTUSIASTER

Både Mikkel og Kenneth er GIN ENTUSIASTER med store bogstaver og har drukket Gin siden de startede med at gå i byen.

GODT HUMØR

Hos Ginbutikken finder du altid Mikkel og Kenneth i godt humør, da de er igang med det de holder rigtigt meget af, nemlig Gin og hjælpe andre.

Hvem er vi

Mikkel B. Dam

Mikkel B. Dam

Indehaver
Jeg har langsomt opbygget en passion for en god gin og tonic, hvor jeg elsker at udfordre min smagsløg med kringlede sammensætninger.

Efterhånden har jeg opbygget en enorm viden om gin, som jeg elsker at dele ud af. Derfor var det oplagt for mig at sige ja, da jeg blev spurgt om, jeg ville være partner i Ginbutikken.

Her kan jeg udvikle min passion i endnu højere grad end tidligere - ligesom, at jeg på sigt har en plan om at kaste mig ud i at destillere min egen gin.

Hvis jeg skal fremhæve mine egne gin favoritter, så står franske G'vine Floraison, engelske Slingsby Gooseberry og tyske MoorGin øverst på min liste.
Kenneth M Nielsen

Kenneth M Nielsen

Indehaver
Kenneth har interesseret sig for Gin siden de sene 90'er, da han flyttede til København og fik øjnene op for at der var andet end Gordons, Carlsberg ICE og Krone Pilsner.

Siden dengang er der drukket meget GIn og Tonic og de seneste 10-12 år har det været kvalitetsgin der har stået højest på listen over det der nydes. Omtrent samtidig med at den nuværende GIN-CRAZE begyndte, startede min passion for de her lidt skæve og anderledes krydrede Gin - men det hænger jo nok også sammen med at jeg alle dage har været en stor fan af Akvavit og Snaps.

Samling voksede og voksede, men jeg fandt også hurtigt ud af at det ikke er lykken at have en STOR samling, da gin som alt andet mister saft og kraft, når først den er åbnet. Derfor er jeg droslet ned i samlingen og har nu få men gode kvalitetsgin hjemme.

Men, Ginbutikken.dk startede jeg ca. 8 Aug. 2019 og det var blot ment som et lille hobby projekt for at jeg kunne købe kvalitetsgin til indkøbspris til mig og nære venner, men hurtigt oplevede jeg at der var efterspørgsel og der var behov for hjælp og her trådte Mikkel til.

Jeg håber i vil nyde de gin vi har og finder til jer