Gratis forsendelse på ordrer over kr. 599,00

Om Ginbutikken

Smagt

Alt hvad vi sælger i Ginbutikken, er smagt af os selv, og vi sælger kun noget som vi 100% kan stå inde for.

Egenimport

Vi har egen import af mange gin og det er med til at sikre dig gode priser, nye gin som du kun finder her hos os - vi opsøger små destillerier og finde nye spændende produkter.

Entusiaster

Både Kenneth og alle de ansatte er GIN ENTUSIASTER med store bogstaver og har drukket Gin siden de startede med at gå i byen.​

Godt Humør

Hos Ginbutikken finder du altid Kenneth og alle de ansatte i godt humør, da de er igang med det de holder rigtigt meget af, nemlig Gin og hjælpe andre.​

Ginbutikken Teamet

Sig hej til teamet bag Ginbutikken.dk

Kenneth Nielsen

Ejer / Partner

Kenneth er den ene af ejerne af Ginbutikken.dk, sørger for at al teknik spiller, finder nye gin og destillerier som vi kan samarbejde med.

Jesper Køppen Fenger-Mieritz

Ejer / Partner

Jesper er den anden ejer af Ginbutikken. Jesper er manden der står for alt omkring Økonomi, HR og Medarbejdere. 

Lasse Hansen

Key Account Manager

  Lasse er vores Key Account Manager på Sjælland, han tager gerne på besøg hos dig og viser dig vores portefolie af Vin, Spiritus og andre varer der kunne have din interesse.

Derudover at han vores super indkøber, hvor hans jyske aner virkeligt kommer i spil.

Kim Keller Mikkelsen

Key Account Manager

Kim er vores anden Key Account Manager. Det er kim der har meget af kontakten til alle vores butikker som aftager gin fra vores import.

 Derudover at han tovholder på de mange events som vi deltager på.

Sofie Petersen

Trainee

Sofie er vores nyeste medarbejder på kontoret, hun er ansat i et trainee forløb. Her skal hun tage sig af blandt andet Kundeservice, Kundetelefon og være vores Projektleder på der mange nye og igangværende projekter vi har i GInbutikken.

Emilie Enggaard

Butik / Event

Emilie er en af vores timeansatte piger. Hun tager som udgangspunkt imod i butikken og guider dig igennem ginnens verden når du besøger os, samt er med på de mange events vi har hen over året.

Louise Bach Nielsen

Butik / Event

Louise er en af vores timeansatte piger. Hun tager som udgangspunkt imod i butikken og guider dig igennem ginnens verden når du besøger os, samt er med på de mange events vi har hen over året.

Derudover er det ofte også Louise du møder når der er Ginskole eller der er ginsmagninger – det klare Louise helt fantastisk.

Skal du være med?

..........

…….

Din kurv
0
Scroll til toppen