Om Ginbutikken

Smagt

Alt hvad vi sælger i Ginbutikken, er smagt af os selv, og vi sælger kun noget som vi 100% kan stå inde for.

Egenimport

Vi har egen import af mange gin og det er med til at sikre dig gode priser, nye gin som du kun finder her hos os - vi opsøger små destillerier og finde nye spændende produkter.

Entusiaster

Både Kenneth og alle de ansatte er GIN ENTUSIASTER med store bogstaver og har drukket Gin siden de startede med at gå i byen.​

Godt Humør

Hos Ginbutikken finder du altid Kenneth og alle de ansatte i godt humør, da de er igang med det de holder rigtigt meget af, nemlig Gin og hjælpe andre.​

Ginbutikken Teamet

Sig hej til teamet bag Ginbutikken.dk

Kenneth Nielsen

Ejer / Partner

Kenneth er den ene af ejerne af Ginbutikken.dk, sørger for at al teknik spiller, finder nye gin og destillerier som vi kan samarbejde med.

Lasse Hansen

key account manager

 Lasse er vores Key Account Manager på Sjælland, han tager gerne på besøg hos dig og viser dig vores portefolie af Vin, Spiritus og andre varer der kunne have din interesse.

Derudover at han tovholder på de mange events som vi deltager på, samt content manager på Linkedin.

Freja Feder Nielsen

Shipping / Lager

Freja styrer lagret med hård hånd i weekenden, hvis du modtager en pakke lige efter weekenden er det med stor sandsynlighed pakket af Freja. Når hun ikke pakker, så passer hun sin skole på Haslev Gymnasium.

Nikolaos Billis

Shipping / Lager

Nikolaos er den hårde lagermester man-fredag hvor han har tjansen med at pakke bestillinger, holde orden og sørger for at alt er på sin plads. Niko har med stor sandsynlighed også flasket din smageflaske når du er med på en ginsmagning.

Malene Billis

Shipping / Lager

Malene er vores tovholder på lagret, søger for at vi alle sammen rydder op efter os, pakker smagekasser, hjælper med at rydde op og så er hun også vores UUNDVÆRLIGE tornado når hun lige løber kontoret over med Ajax og støvsuger.

Skal du være med?

..........

…….

Scroll til toppen