fbpx

Om Ginbutikken

 • notebook, plan, dates

  Aug. 2019 Ideen fødes

  Ideen til ginbutikken.dk er noget Kenneth har gået og tumlet med i en periode, det er ikke så fast en plan. Men i starten af August 2019 begynder Kenneth at lave planer for hvilke gin der skal sælges og hvad der skal være det der gør Ginbutikken anderledes end andre på markdet.

 • 28 Aug 2020 - første shop

  Ginbutikken.dk åbner dørene for kunder den 28 august 2019 og det er en noget dunkel og mørk side, men det er en side som kunderne tager til sig - det er fra dag 1 en succes.

 • Oktober 2019

  Ginbutikken.dk bliver en lidt større succes end Kenneth havde regnet med og det tager lidt mere tid end regnet med - så heldigvis er Mikkel Dam klar på at træde med ind i Ginbutikken.dk. Kenneth kender Mikkel gennem deres politiske arbejde i Faxe kommune og begge har en passion for gin. Mikkel starter med at være tovjolder på indholdet og teksterne på produkterne. Nu er han ligeværdig partner i Ginbutikken.dk

Smagt

Alt hvad vi sælger i Ginbutikken, er smagt af os selv, og vi sælger kun noget som vi 100% kan stå inde for.

Egenimport

Vi har egen import af mange gin og det er med til at sikre dig gode priser, nye gin som du kun finder her hos os - vi opsøger små destillerier og finde nye spændende produkter.

Entusiaster

Både Mikkel og Kenneth er GIN ENTUSIASTER med store bogstaver og har drukket Gin siden de startede med at gå i byen.​

Godt Humør

Hos Ginbutikken finder du altid Mikkel og Kenneth i godt humør, da de er igang med det de holder rigtigt meget af, nemlig Gin og hjælpe andre.​

Scroll til toppen