Om Ginbutikken

Smagt

Alt hvad vi sælger i Ginbutikken, er smagt af os selv, og vi sælger kun noget som vi 100% kan stå inde for.

Egenimport

Vi har egen import af mange gin og det er med til at sikre dig gode priser, nye gin som du kun finder her hos os - vi opsøger små destillerier og finde nye spændende produkter.

Entusiaster

Både Kenneth og alle de ansatte er GIN ENTUSIASTER med store bogstaver og har drukket Gin siden de startede med at gå i byen.

Godt Humør

Hos Ginbutikken finder du altid Kenneth og alle de ansatte i godt humør, da de er igang med det de holder rigtigt meget af, nemlig Gin og hjælpe andre.

Ginbutikken Teamet

Sig hej til teamet bag Ginbutikken.dk

Kenneth

Kenneth Nielsen

CEO / Ejer / Partner

Kenneth er den ene af ejerne af Ginbutikken.dk. Kenneth sørger for at al teknik spiller, finder nye gin og destillerier som vi kan samarbejde med.

Om os 1

Jesper Køppen Fenger-Mieritz

Ejer / Partner

Jesper er den anden ejer af Ginbutikken. Jesper er manden der står for alt omkring Økonomi og HR.

Om os 2

Camillo Krog

COO

Camillo er vores COO – Chief Operating Officer. Det er Camillo der har det daglig ansvar for produktionen, events, indkøb, personale i tæt samarbejde med Kenneth og Jesper.

Om os 3

Tobias Bak Nielsen

Content Manager

Tobias er vores Social Media Content Manger. Han står for planlægning og produktion af content til Ginbutikken SoMe kanaler, og hjemmeside. 

Om os 4

Michael Eis

Event Konsulent

 Michael er oftest til at finde i butikken i Haslev, hvor han står klar til at tage i mod jer. Derudover er Michael med til at afholde en masse events for jer, b.l.a ginsmagninger og ginskole.

Om os 5

Ronni Christiansen

Event Konsulent

Ronni er gin nørd med stort N, han elsker at smage nye gin, lære nyt om destillerier og er en rigtigt god vært på vores events. Du finder også Ronni i butikken et par gange om måneden.

Om os 6

Jeannette Johnsen

Event Konsulent

Jeannette er en af vores faste værter når der skal afholdes Ginsmagninger, hun nyder at øse ud af sin store passion og viden om gin.

 Skal du være med på holdet?

Vi leder hele tiden efter nye holdspillere til Ginbutikken og vores søsterselskaber, har du lyst til at være en del af holdet, så send os en motiveret ansøgning herunder.

Bestyrelsen

Om os 7

Kim Henry Jensen

Bestyrelsesformand

Kim er vores bestyrelsesformand – han kommer med kæmpe indsigt i økonomi, strategisk arbejde, samt det at skalerer en opstartss virksomhed.

Om os 8

Peter Schjødt

Bestyrelsesmedlem

Peter er marketings og kunderejse ekspert, hans viden om kundernes digitale rejse, hvor de er, hvordn vi samarbejder med kunderne  er en uvurderlig guldgrubbe.

Om os 9

Jesper Køppen Fenger-Mieritz

Bestyrelsesmedlem

Jesper er bestyrelsesmedlem som ejer og partner i virksomheden.

Om os 10

Kenneth Nielsen

Bestyrelsesmedlem

 Kenneth er bestyrelsesmedlem som ejer og partner i virksomheden.

0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter