4,8 på Trustpilot
4,8 på Trustpilot

FAQs

På denne side kan de finde svar på ofte stillede spørgsmål. Har du et andet spørgsmål – så tøv ikke med at skriv til os på: kontakt@ginbutikken.dk. Så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Levering

Vi leverer med Postnord fra dag til dag, det koster altid 19,- kr at få leveret til Pakkeshop og er gratis for ordrer over 599,-

Du har også mulighed for at få leveret til døren med Postnord, det koster dog 39kr.

Du kan også altid komme forbi vores showroom i Haslev og hente din ordre, det er ganske gratis, vælg blot “afhentning hos ginbutikken” når du betaler.

Nej, desværre leverer vi pt. ikke uden for Danmark, men vi er igang med at finde ud af om vi kan leverer til Sverige og Norge.

Vi benytter Postnord som har dag til dag levering, oftest vil du opleve at få dine varer dagen efter eller max 1 dag efter du har bestilt.

Undtagelsen er dog, hvis du bestiller noget fredag eftermiddag, så kommer det desværre først med GLS mandag og er derfor fremme tirsdag.

Betaling

Vi accepterer de største kredit og debit kort på markedet, endvidere modtager vi også Mobilepay og har aftale med ViaBill.

Alle vores servere kører HTTPS, hvilket betyder at informationer mellem serveren og din pc er krypteret. 

Derudover benytter vi betalings gatewayen fra Penso-Pay, der er en af de største og sikreste spillere på markedet for online betalinger i Danmark.

Så, ja – online handel er sikker.

Ordrer og Returnering

Du finder din vare som du gerne vil købe, lægger den i kurven.

Klik på gå til kasse.

Du kan vælge at oprette en bruger eller blot handle som gæst, det er helt op til dig.

I kassen vælger du leveringsmetode, betaling og kommer så videre til betalingen.

Herefter modtager du en ordrebekræftelse og så snart vi har pakket din ordre modtager du en mail på dette.

Du kan altid annullerer din ordre inde på din kunde side, eller ved at tage kontakt til os på enten telefon eller mail.

Nek, du kan sagtens bestille som gæst, men vi anbefaler at du opretter en konto, da det gør service for os meget lettere. 

Du kan altid få slettet alle dine data såfremt du ønsker dette – vi lever 100% op til GDPR forordningen.

Så snart vi har pakket din ordrer og bestilt fragt, modtager du en mail eller en sms med besked om at du nu kan tracke din ordre.

Der vil du kunne følge den fra den forlader vores lager, til den er enten i din postkasse eller kan hentes på en pakkeshop.

Som reglerne er kan man som udgangspunkt ikke returnerer fødevarer der er købt på nettet, men vi tager altid varer retur der er defekte eller hvor der er tale om en decideret fejlleverance.

Gin

Gin er en klassisk spiritus, der har været produceret og drukket i store mængder i mange år. En af de helt basale definitioner på en gin er, at den har en alkoholprocent på minimum 37,5%. Hvis en spiritus har en lavere procentdel af alkohol, kan den altså ikke gå under den officielle betegnelse at være en gin. Dette gælder i hele Europa. Der kan dog være andre grænser for, hvor stærk en gin må være i andre dele af verden, hvor USA eksempelvis har sat grænsen ved 40%. I Danmark holder en almindelig gin en alkoholprocent på 38%. En dry gin ligger gerne på 40% og en ekstra dry gin på cirka 43%.

Overordnet set kan man sige, at de almindelig gin ligger med en alkoholprocent på mellem 37,5% og 42-43%. De kan dog sagtens fås noget stærkere, hvis du ønsker en speciel gin, der har højere procenter af alkohol.

En dry gin er en af de mest almindelige typer af gin. De kaldes ofte også for London Dry gin, og hentyder ikke til den engelske hovedstad, London, men til den produktionsmetode, man bruger, når man fremstiller denne type af gin. Når man producerer en London Dry gin må den maksimalt indeholde 0,1 gram sukker. Derfor er den sjældent lige sød som andre typer af gin. Derudover må der ikke tilsættes farve, aroma eller lignende stoffer efter destilleringen. Derfor har en London Dry gin altid en helt klar farve.

Grundstenen i gin er den klassiske enebærsmag. Denne smag af enebær træder ofte tydeligere frem i en London Dry gin, da der hverken er tilsat sukker eller andre markante smagsgivere. Ofte vil smagen i en London Dry gin være kombineret med noter af citrus, og den passer derfor perfekt til klassiske drinks som for eksempel Dry Martini.

En af de hyppigste spørgsmål fra førstegangsdrikkere af gin er ofte, om der er gran eller grannåle i den klassiske væske. Mange der smager gin vil kunne nikke genkendende til, hvorfor lige netop dette spørgsmål går igennem hovedet på mange. Forklaringen er ganske simpel. Grundstenen i gin er enebær. Denne plante er altafgørende for denne type spiritus. Navnet gin kommer da også af det franske ord Genièvre, der betyder enebær på fransk. Da Enebær busken er en del af den orden, som man indenfor planteverdenen kalder for Gran Ordenen giver det pludselig mening, hvorfor smagen af gran stikker tydeligt frem, når man drikker gin. Det er derfor de fleste gin har den meget karakteristiske, ja nærmest kendetegnene, granagtige smag af fyrrenåle eller grannåle.

Gin er en brændevin, der er smagt til med enebær og var oprindeligt tiltænkt som et lægemiddel mod nyrelidelser. Hen af vejen har man dog fundet ud af, at man ved at arbejde med produktionen af gin kan skabe nogle unikke smage, der vækker glæde over det meste af kloden. Hvad der gør en gin god er for mange en smagssag. Det er forskelligt, hvad vi hver især opfatter som værende gode karakteristika for en god gin. Der er dog nogle gennemgående karakteristika, når man snakker om, hvad der gør en gin god. Nogle kan godt lide en meget kraftig smag af enebær, mens andre foretrækker mere moderne smagsvarianter af citrusfrugter, lakrids, koriander eller noget helt andet. Det er ikke altid prisen på en gin, der er afgørende for, om du vil synes om den eller ej. De dyre gin er ofte dyrere at fremstille, hvilket afspejles i prisen, men ikke nødvendigvis i smagen.

0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter