fbpx

FAQs

Levering

Vi leverer med GLS fra dag til dag, det koster altid 39,- kr at få leveret til Pakkeshop og er gratis for ordrer over 599,-

Du har også mulighed for at få leveret til døren med GLS, det koster dog noget mere.

Du kan også altid komme forbi wores showroom i Haslev og hente din ordre, det er ganske gratis, vælg blot “afhentning hos ginbutikken” når du betaler.

Nej, desværre leverer vi pt. ikke uden for Danmark, men vi er igang med at finde ud af om vi kan leverer til Sverige og Norge.

Vi benytter GLS som har dag til dag levering, oftest vil du opleve at få dine varer dagen efter eller max 1 dag efter du har bestilt.

Undtagelsen er dog, hvis du bestiller noget fredag eftermiddag, så kommer det desværre først med GLS mandag og er derfor fremme tirsdag.

Betaling

Vi accepterer de største kredit og debit kort på markedet, endvidere modtager vi også Mobilepay og har aftale med ViaBill.

Alle vores servere kører HTTPS, hvilket betyder at informationer mellem serveren og din pc er krypteret. 

Derudover benytter vi betalings gatewayen fra Penso-Pay, der er en af de største og sikreste spillere på markedet for online betalinger i Danmark.

Så, ja – online handel er sikker.

Ordrer og Returnering

Du finder din vare som du gerne vil købe, lægger den i kurven.

Klik på gå til kasse.

Du kan vælge at oprette en bruger eller blot handle som gæst, det er helt op til dig.

I kassen vælger du leveringsmetode, betaling og kommer så videre til betalingen.

Herefter modtager du en ordrebekræftelse og så snart vi har pakket din ordre modtager du en mail på dette.

Du kan altid annullerer din ordre inde på din kunde side, eller ved at tage kontakt til os på enten telefon eller mail.

Nek, du kan sagtens bestille som gæst, men vi anbefaler at du opretter en konto, da det gør service for os meget lettere. 

Du kan altid få slettet alle dine data såfremt du ønsker dette – vi lever 100% op til GDPR forordningen.

Så snart vi har pakket din ordrer og bestilt fragt, modtager du en mail eller en sms med besked om at du nu kan tracke din ordre.

Der vil du kunne følge den fra den forlader vores lager, til den er enten i din postkasse eller kan hentes på en pakkeshop.

Som reglerne er kan man som udgangspunkt ikke returnerer fødevarer der er købt på nettet, men vi tager altid varer retur der er defekte eller hvor der er tale om en decideret fejlleverance.

Scroll til toppen