fbpx

TONIC VAND

Her finder du vores bud på nogle af de bedste Tonics på markedet, der kommer flere til og har du ønsker, så send en mail

Viser 1–12 af 17 resultater

Tonic

Tonic vand (eller indisk tonic vand ) er en kulsyreholdig sodavand , hvor kinin opløses. Oprindeligt brugt som profylaktisk mod malaria , har tonisk vand normalt nu et markant lavere kininindhold og forbruges for sin karakteristiske bitre smag, skønt det i dag ofte sødes. Det bruges ofte i blandede drikkevarer , især i gin og tonic.

Historien

Kininpulver er så bittert, at britiske embedsmænd stationeret i det tidlige 19. århundrede Indien og andre tropiske stillinger blandede pulveret med soda og sukker, og der blev skabt tonisk vand. Det første kommercielle tonic vand blev produceret i 1858. Den blandede drikke gin og tonic stammede også i det britiske koloniale Indien , da briterne blandede deres medicinske kinin tonic med gin .

Siden 2010 har mindst fire tonic-sirupper været tilgængelige i USA. Forbrugerne tilsætter kulsyreholdigt vand til sirupen for at fremstille tonisk vand, hvilket giver drinkerne mulighed for at justere smagintensiteten.

Kininindholdet

Medicinsk tonisk vand indeholdt oprindeligt kun kulsyreholdigt vand og en stor mængde kinin.

Imidlertid indeholder de fleste toniske vand i dag mindre kinin og bruges mest til dets smag. Som et resultat af det lavere kininindhold er det mindre bittert og sættes normalt også sød, ofte med høj fructose majs sirup eller sukker.

Nogle producenter producerer også diæt (eller slimline) tonic vand, som kan indeholde kunstige sødestoffer såsom aspartam. Tonicvand i traditionel stil med lidt mere end kinin og kulsyreholdigt vand er mindre almindeligt, men kan foretrækkes af dem, der ønsker den bitre smag.

Brug

Tonic vand bruges ofte som en drinkmikser til cocktails, især gin og tonic. Vodka tonic er også populær.

Tonicvand med tilsat citron- eller limesmag kendes henholdsvis bitter citron eller bitterkalk.

Premium Tonic

Gin og tonic er vigtigt. Og selvom det finde den perfekte gin er afgørende for den perfekte G&T, vil opgradering af din tonic revolutionere din yndlingsdrink. Her har vi fundet de bedste Tonic på markedet, så du kan opgradere din yndlingsdrink.

Det tog et stykke tid at komme op i tempo, men de sidste par år været en eksplosiv stigning i antallet af forskellige tonic for ginelskere os der elsker gin. Mærker dukker op i i en hastighed helt uset fra tidligere, og alle forsøger at snuppe en del af markedet – et marked domineret (i det mindste de sidste par år) af Fever-Tree.

Det er fair at sige, at hvad Hendrick gjorde for gin, Fever-Tree har gjortfor tonic. Fever-Tree stort set ansvarlig for væksten og interessen for premium tonics. Men er Fever-tree den bedste tonic? Det er ihvertfald en af vores favoritter, men der er mange flere med i opløbet, alle tonics du finder lige her i ginbutikken.

Scroll til toppen