4,8 på Trustpilot
4,8 på Trustpilot

KUNDERNES GINSMAGNINGER

Lad dig hellere inspirere af hvad vores kunder siger om vores ginsmagninger og hvordan de har oplevet den 🙂

Vi havde glæde af Mikkel til en online ginsmagning for ca. 60 kollegaer i december 2020. En kæmpe succes, som vakte stor begejstring hos alle deltagere og er blevet rost mange gange efter.
Hele forløbet forud for eventet blev håndteret virkelig godt, og de 60 smagekasser kom uproblematisk frem til alle vores deltagere (som i øvrigt var en rigtig god oplevelse at åbne).

Selve smagningen var rigtig sjov – vi fik udfordret smagsløgene, og der var både noget for nybegynderne og kenderne. En god afveksling mellem det uforpligtende og seriøse. Det gør vi med glæde igen 🙂

Louise Winther Høybye

Kommunikations- & Marketingchef , Formpipe

Kunderne siger 1
Kunderne siger 2

Vi benyttede ginbutikkens online ginsmagning til en fredagsbar på arbejdspladsen. 

De var meget fleksible i forhold til vores ønsker, og vi fik i fællesskab udarbejdet et format, der imødekom vores ønsker. 

Kenneth var desuden en super formidler med gode historier, og hans passion for gin skinnede tydeligt igennem. 

Arrangementet skabte en god stemning, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af ginbutikkens online ginsmagning.

Sarah Serhan

Communication Consultant , Kapacity.dk

Efter mere end 6 måneder med Covid-19 restriktioner og en aflyst sommerfest, besluttede vi at booke en Ginsmagning med Ginbutikken. 

Vi var alle meget nysgerrige på oplevelsen, fordi det var første gang vi prøvede at afholde et socialt arrangement uden at være fysisk sammen. 

Det kan absolut anbefales! 

Hele processen fra bestilling til afvikling var perfekt og professionel. Vi modtog de flotte kasser med alt hvad vi skulle bruge samt instruktion om at sørge for at have glas og isterninger parat. 

Vores aften i selskab med Ginbutikkens 2 guider var hyggelig og sjov. Imens vi blev taget med på en rejse ind i Gin verdenen, så var guiderne gode til at involvere os ved at tale direkte til enkeltpersoner og deltage i vores samtaler. 

Det var lidt som Nak & Æd makkerparret, som har meget forskellig smag og alligevel bragt sammen af en fælles kærlighed….i dette tilfælde til Gin. 

Tak for en fabelagtig aften drenge 😉

Kristina Kousgaard Bugge

HR Manager Denmark & Norway , MSC DENMARK A/S

Kunderne siger 3
0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter