fbpx

Book os til en online Ginsmagning

Salgsbillede Smagekasse nr 1

Hos Ginbutikken har vi stor erfaring med at arrangere online ginsmagning / virtuel ginsmagning for virksomheder, foreninger, venner og familie m.m.

Vi gør meget ud af, at du har købt en oplevelse og ikke en lang salgstale. Vi udvælger nøje de gin, vi skal smage – hvor du får historien, og en differentieret smagsoplevelse, samt en masse underholdning og sjov.

Priser fra 340 kr. 

Sådan foregår det:

Sådan kunne en ginkassen se ud: 
https://ginbutikken.dk/vare-kategori/smagekasser/

Vil du høre mere?

Hvad siger kunderne?

Ginbutikkens ginsmagninger i tal, men lad dig hellere inspirere af hvad vores kunder siger om vores ginsmagninger og hvordan de har oplevet det.

1
ginsmagninger
1
Glade deltagere
1
Miniature gin
1
festlige timer

Vi havde glæde af Mikkel til en online ginsmagning for ca. 60 kollegaer i december 2020. En kæmpe succes, som vakte stor begejstring hos alle deltagere og er blevet rost mange gange efter.
Hele forløbet forud for eventet blev håndteret virkelig godt, og de 60 smagekasser kom uproblematisk frem til alle vores deltagere (som i øvrigt var en rigtig god oplevelse at åbne).

Selve smagningen var rigtig sjov – vi fik udfordret smagsløgene, og der var både noget for nybegynderne og kenderne. En god afveksling mellem det uforpligtende og seriøse. Det gør vi med glæde igen 🙂

Louise Winther Høybye

Kommunikations- & Marketingchef , Formpipe

Vi benyttede ginbutikkens online ginsmagning til en fredagsbar på arbejdspladsen. 

De var meget fleksible i forhold til vores ønsker, og vi fik i fællesskab udarbejdet et format, der imødekom vores ønsker. 

Kenneth var desuden en super formidler med gode historier, og hans passion for gin skinnede tydeligt igennem. 

Arrangementet skabte en god stemning, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af ginbutikkens online ginsmagning.

Sarah Serhan

Communication Consultant , Kapacity.dk

Efter mere end 6 måneder med Covid-19 restriktioner og en aflyst sommerfest, besluttede vi at booke en Ginsmagning med Ginbutikken. 

Vi var alle meget nysgerrige på oplevelsen, fordi det var første gang vi prøvede at afholde et socialt arrangement uden at være fysisk sammen. 

Det kan absolut anbefales! 

Hele processen fra bestilling til afvikling var perfekt og professionel. Vi modtog de flotte kasser med alt hvad vi skulle bruge samt instruktion om at sørge for at have glas og isterninger parat. 

Vores aften i selskab med Ginbutikkens 2 guider var hyggelig og sjov. Imens vi blev taget med på en rejse ind i Gin verdenen, så var guiderne gode til at involvere os ved at tale direkte til enkeltpersoner og deltage i vores samtaler. 

Det var lidt som Nak & Æd makkerparret, som har meget forskellig smag og alligevel bragt sammen af en fælles kærlighed….i dette tilfælde til Gin. 

Tak for en fabelagtig aften drenge 😉

Kristina Kousgaard Bugge

HR Manager Denmark & Norway , MSC DENMARK A/S

Jeg var så heldig, at få en ginsmagning for mig og nogle venner i kobberbryllupsgave af min kone.

Vi møder op i butikken, mit første besøg dernede og sikke en fin modtagelse. Bordet er dækket fint op, humøret højt og Kenneth står klar.

Det var en super fed oplevelse, rigtig mange gode historier og masser af plads til god humor. Kenneth var en fantastisk vært, der ved hvad han snakker om og rigtig gerne vil dele ud af sin viden.

Tiden går stærkt i godt selskab men der bliver ikke kigget på uret. Vi smagte mange gode GIN og jeg vil gerne snart afsted igen.

Tak for en fantastisk aften Kenneth

Thomas Jørgensen

Key Account Manager at f.engel

Scroll til toppen