4,8 på Trustpilot
4,8 på Trustpilot

Book os til en online Ginsmagning

Online Ginsmagning 1

Er du i festudvalget på din arbejdsplads, hvorfor så ikke prøve noget anderledes?

Hos Ginbutikken har vi stor erfaring med at arrangere online ginsmagning / virtuel ginsmagning for virksomheder, foreninger, venner og familie m.m.

Vi gør meget ud af, at du har købt en oplevelse og ikke en lang salgstale. Vi udvælger nøje de gin, vi skal smage – hvor du får historien, og en differentieret smagsoplevelse, samt en masse underholdning og sjov.

🍾🥂 Book en online ginsmagning med Ginbutikken. I får jeres helt egen guide ud i ginnens verden. En guide, der vil tage jer rundt på en tur med forskellige smage, oplevelser, historier og interessante informationer om ginnens historie – men især også om de gin og tonics, der skal smages på aftenen.

⏰ 😃 Det hele tager ca 2 timer og der er rigeligt tid til at nyde ginnen, historierne og selskabet. Vi sætter en ære i, at det skal være en oplevelse og vil hele aftenen inddrage deltagerne i snakken og konkurrencerne.

🚕 🛺 Det er så nemt. I skal ikke bekymre jer om hvordan man kommer hjem. Det kan foregå hjemme hos den enkelte medarbejder. Vi sørger for at sende smagekassen hjem til den enkelte og så joiner man blot det online møde, som der er sat op til aftenen.

🏠🏠 I kan selvfølgelig også vælge at sidde sammen – det er helt op til jer.

VORES SMAGEKASSER INDEHOLDER TYPISK:
🥂 5 Luksus / High End Gin i original miniature flaske (5 x 5cl)
🥂 3 Special Tonics, specielt udvalgt til de gin der skal smages (3 x 20cl)
🥂 Garnish til alle Gin/Tonics
🥂 Snacks til aftenens Gin Tonics
🥂 Nødder til aftenens Gin Tonics
🥂 Informationsark om alle gin og tonics der smages

Hvad koster det så?
Pris: pr deltager er 340 ex. moms
Fragten : Den håndterer vi og sørger for at alle har deres smagekasse i god tid
Minimum 20 deltagere.

Vil du høre mere?

Hvad siger kunderne?

Ginbutikkens ginsmagninger i tal, men lad dig hellere inspirere af hvad vores kunder siger om vores ginsmagninger og hvordan de har oplevet det.

ginsmagninger
1
Glade deltagere
1
Miniature gin
1
festlige timer
1

Vi havde glæde af Mikkel til en online ginsmagning for ca. 60 kollegaer i december 2020. En kæmpe succes, som vakte stor begejstring hos alle deltagere og er blevet rost mange gange efter.
Hele forløbet forud for eventet blev håndteret virkelig godt, og de 60 smagekasser kom uproblematisk frem til alle vores deltagere (som i øvrigt var en rigtig god oplevelse at åbne).

Selve smagningen var rigtig sjov – vi fik udfordret smagsløgene, og der var både noget for nybegynderne og kenderne. En god afveksling mellem det uforpligtende og seriøse. Det gør vi med glæde igen 🙂

Louise Winther Høybye

Kommunikations- & Marketingchef , Formpipe

Online Ginsmagning 2
Online Ginsmagning 3

Vi benyttede ginbutikkens online ginsmagning til en fredagsbar på arbejdspladsen. 

De var meget fleksible i forhold til vores ønsker, og vi fik i fællesskab udarbejdet et format, der imødekom vores ønsker. 

Kenneth var desuden en super formidler med gode historier, og hans passion for gin skinnede tydeligt igennem. 

Arrangementet skabte en god stemning, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af ginbutikkens online ginsmagning.

Sarah Serhan

Communication Consultant , Kapacity.dk

Efter mere end 6 måneder med Covid-19 restriktioner og en aflyst sommerfest, besluttede vi at booke en Ginsmagning med Ginbutikken. 

Vi var alle meget nysgerrige på oplevelsen, fordi det var første gang vi prøvede at afholde et socialt arrangement uden at være fysisk sammen. 

Det kan absolut anbefales! 

Hele processen fra bestilling til afvikling var perfekt og professionel. Vi modtog de flotte kasser med alt hvad vi skulle bruge samt instruktion om at sørge for at have glas og isterninger parat. 

Vores aften i selskab med Ginbutikkens 2 guider var hyggelig og sjov. Imens vi blev taget med på en rejse ind i Gin verdenen, så var guiderne gode til at involvere os ved at tale direkte til enkeltpersoner og deltage i vores samtaler. 

Det var lidt som Nak & Æd makkerparret, som har meget forskellig smag og alligevel bragt sammen af en fælles kærlighed….i dette tilfælde til Gin. 

Tak for en fabelagtig aften drenge 😉

Kristina Kousgaard Bugge

HR Manager Denmark & Norway , MSC DENMARK A/S

Online Ginsmagning 4
Online Ginsmagning 5

Jeg var så heldig, at få en ginsmagning for mig og nogle venner i kobberbryllupsgave af min kone.

Vi møder op i butikken, mit første besøg dernede og sikke en fin modtagelse. Bordet er dækket fint op, humøret højt og Kenneth står klar.

Det var en super fed oplevelse, rigtig mange gode historier og masser af plads til god humor. Kenneth var en fantastisk vært, der ved hvad han snakker om og rigtig gerne vil dele ud af sin viden.

Tiden går stærkt i godt selskab men der bliver ikke kigget på uret. Vi smagte mange gode GIN og jeg vil gerne snart afsted igen.

Tak for en fantastisk aften Kenneth

Thomas Jørgensen

Key Account Manager at f.engel

0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter