4,8 på Trustpilot
4,8 på Trustpilot

KALEVALA Navy Strength

blog billede jordskokke

Har du nogen sinde smagt noget der smagte så godt og specielt, men du ikke kunne bestemme hvad det var der var smagsgivende?

Sådan en oplevelse havde jeg igår – Jeg skulle smage KALEVALA Navy Strength Gin, som jeg personlig desværre ikke havde fået smagt endnu.

Den kommer i en flot flaske, der bare indbyder til at stå på bordet mens man komponere en lækker Gin Tonic, i det her tilfælde blev det til denne kombination.

Gin : 6cl KALEVALA Navy Strength Gin
Tonic : Fever Tree Premium Indian Tonic
Garnish : En skive frisk æble
Is : Som vanligt, Rigelige mængder

Den står flot og smager himmelsk.

Tilbage til smagsoplevelsen, den har en karakteristisk smag, en smag som hverken John (Bassist i SHU-BI OR NOT SHU-BI, Ginelsker og rigtigt god ven) eller jeg kunne sætte navn på, eksotisk, jordet, sød og en lille eftersmag af noget bittert. Men vi kunne simpelthen ikke finde ud af hvilken botanical KALEVALA skulle indeholde.

Men så er det jo godt at der findes et relativt stort og gennemgribende Gin / Tonic leksikon kaldet Ginventory hvor du kan finde informationer om rigtigt mange Gin og Tonics. Her var vi heldige og vi fandt ud af at det bærende botanical i KALEVALA er Jerusalem artichoke eller på dansk Jordskokke.

Nu skete det forunderlige, så at hver efterfølgende tår vi tog, der fik vi den umiskendelige smag af jordskokke i hele munden, og det er en lækker kombination med de friske enebær og citrus noter der også er i denne Gin.

Men, oplevelsen af først at kunne sætte navn og smag på en botanicals – EFTER at have fundet ud af hvad det er, er i min optik helt speciel og ikke noget jeg har oplevet ret mange gange før dette.

Skal du have en anderledes og særdeles spændende Gin, som er lidt stærkere end normalt, deraf navnet Navy Strength – så syntes jeg du skulle forsøge at kaste dig over en KALEVALA – du vil ikke blive skuffet og er du tilmed glad for jordskokke suppe her i de kolde måneder, ja så er den som skabt til dig.

KALEVALA, findes også som Destilled Gin, knap så stærk i alkohol, men stadig en oplevelse – den finder du lige her.

Måske dette er interessant?

0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter