Gin fra Japan – Japansk Gin

Her finder du Japansk Gin, fra de mange destillerier der igennem en årrække er blomstret op i Japan – langt de fleste med udgangspunkt i at producerer Whisky.

Japansk Gin udemærker sig ved at de i den del af verden findes så utroligt mange andre botanicals, krydderier end i blandt andet Europa, de er især kendt for at benytte Yuzu frugten  eller kort Yu og The, især sort The.

Det gør at man får nogle lækre og meget anderledes gin amsge og noter, end vi er vant til her på den nordlige halvkugle.

Vi håber at du vil sætte lige så stor pris på Japansk Gin som vi gør – du finder ihvertfald nogle af vores favoritter her – og syntes du der mangler nogle, skal du bare hive fat i os.


Gå på opdagelse i vores store udvalg af gin. Vi har mere end 200 forskellige gin på lager, alt fra London dry gin, slåen gin, destilleret gin, frugt gin, old tom gin, navy strength gin, pink gin, artisan gin og mange flere. Du kan altid søge på gin herover og finde lige det du mangler og har vi det ikke skaffer vi det hjem.

Viser alle 2 resultater

Din kurv
0
Scroll til toppen