Spansk Gin – Gin fra Spanien


Det er svært at komme uden om gin fra Spanien, vi har ikke mange på hylderne lige nu, men det er et land hvor destillerierne bobler frem. De er glade for at eksperimenterer med ingredienserne og flere af dem destillere også på druer istedet for det mere traditionelle Hvede eller Kartofler.

Mange siger at den store opblostring gom Gin har gennemlevet de sidste 10-15 år, rent faktisk udspringer fra Spanien, nærmere betegnet fra Madrid. Madrid byen der aldrig sover og har en Gin bar på hvert gadehjørne, det var her bartendere i de tidlige 0’er begyndte at løfte Gin Tonic ud af skyggerne og virkelig eksperimentere med drinken. Væk med highball glasset og ind med de store Gin Bowler der indeholder 70cl.

Det er med disse glas de begyndte at skabe nye variationer og gøre Gin Tonic hipt igen.

Af spanske gin lige nu har vi disse, men vi arbejder ihærdigt på at få flere hjem og hver gang vi er i spanien forsøger vi at finde små destillerier der vil samarbejde, så hold øje med siden her.


Gå på opdagelse i vores store udvalg af gin. Vi har mere end 200 forskellige gin på lager, alt fra London dry gin, slåen gin, destilleret gin, frugt gin, old tom gin, navy strength gin, pink gin, artisan gin og mange flere. Du kan altid søge på gin herover og finde lige det du mangler og har vi det ikke skaffer vi det hjem.

Viser alle 5 resultater

 • Frugt Smagekasse
  Smagekasser

  Frugt Gin Smagekasse

  kr. 349,00
  Tilføj til kurv
 • Nordea Atlantic Galician Gin Miniature
 • Billede af en Gin gay
  Gin

  Gin Gay

  kr. 259,00
  Tilføj til kurv
 • Gin

  Gin Mare

  kr. 349,00
  Tilføj til kurv
 • Billede til køb af Nordes Atlantic Galician Gin
Din kurv
0
Scroll til toppen