4,8 på Trustpilot
4,8 på Trustpilot

MOORGIN FRA KOLBERMOOR

Så kommer første post på Ginbloggen og hvad er mere passende en en post om Gin.

Ginnen her fik vi øje på via Instagram, ja det er utroligt hvad man kan finde af information på Instagram – det handler blot om at følge de rette personligheder. Men vi fandt Moorgin og tog kontakt til destilleriet dernede, altså laaangt nede i Tyskland, faktisk helt nede omkring Munchen og de mørke skove dernede.

Og vi fik en aftale i stand om at prøve deres gin, en gin der har en lidt anderledes historie, som adskiller sig noget fra den tendens i gin verden som vi pt. ser.

En tendens der går på at komme flere og flere botanicals i, enten infuseret, ligget i lage eller på anden måde afgivet smagsstoffer og æteriske olier under detilleringen, ja så går Moorgin i den helt anden grøft, der er nemlig

KUN ÉN BOTANICALS I

Og det er sølvfølgelig enebær vi taler om, men ikke en hvilken som helst enebær, nej her er tale om vilde enebær fra de bayske skove, som håndplukkes og ikke nok med det, ALLE flasker håndlukkes ligeså.

Der er altså tale om en Gin der går tilbage til rødderne, eller ihvertfald det oprindelig bær, enebærret – og det spændende ved denne gin er faktisk at, på trods af at der KUN er én botanical i, ja så formår den at få noter af Citrus i flasken.

Noter som sammen med enebær, gør at den kan nydes som en klassisk Gin TOnic – dog med en lidt sød tonic. Eller man kan bygge den virkelig lækker drink op, men forskelligt Garnish, heriblandt:

  • Agurk
  • Grapefrugt
  • Granatæble
  • Rosemarin
  • Esdragon
  • Eller en anden eksotisk garnish

Måske dette er interessant?

0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter