Edinburgh Christmas Gin

kr. 349,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 103 Kategorier: ,

Edinburgh Christmas Gin

 

December måned er ofte fyldt med stress og jag. Derfor, så er det også vigtigt engang imellem at stoppe op og få slappet af. Og hvorfor ikke gøre det med en helt igennem fantastisk Gin og Tonic, som er fyldt med jul og glæde. Svaret er Edinburgh Christmas Gin.

Ginnen er fyldt med alverdens lækre botanicals, hvor overskriften er jul. Enebær, korianderfrø, kvanrod, orrisrod, lakridsrod, sød appelsinskal, kassiabark, kanel, stødt muskatnød, muskatskal, ingefær, nelliker, allehånde, røgelse og myrra. Listen er lang, og smagen er fremragende.

Når du første gang dufter til ginnen, bliver du mødt af en klassisk enebær fornemmelse. Det er først i smagen, at du virkelig bliver mødt med de mange tilsatte jule botanicals, hvilket gør Edinburgh Christmas Gin speciel og skiller sig ud fra andre jule-gins, som ofte dufter af jul, men hvor smagen derefter udebliver.

Vores forslag til en servering

Opskriften er hentet fra WhyNotGin. Skud ud til, Iben. Du kan læse mere om ginnen her: TRYK HER

  • 4 cl. Edinburgh Christmas Gin
  • 10 cl. Fever-Tree Refreshingly Light Clementine Tonic with Cinnamon
  • 1 skive appelsin med fastgjorte nelliker
  • Masser af isterninger 

Tip: Det kan være en fordel at indstikke nellikerne i appelsinen før du skærer den ud.

 

Vil du have et alternativ til denne julegin, så kan vi også anbefale Troldens White Christmas Gin, som du kan finde her: Troldens | Julegin

 

 

Vægt 1,2 kg
Alkohol

Botanicals

, ,

Land

Producent

Størrelse

Din kurv
0
Scroll til toppen