Monks Medella
Historien om Monks Destilleri
Eventyrerne Nic og Di Davis har i langt over et årti, delt vingården Breede Valley med vinbønderne Coenie og Edelgard Lategan – de har drevet vingården i 5 (fem) generationer, så de ved om nogen noget om vin og spiritus.
I 2017 besluttede vennerne at det var tid til noget nyt, der skulle bibringes noget andet til vingården, og deres fælles interesse for Gin blev afgørende for valget – de valgte nemlig at starte deres eget lille uafhængige destilleri. Dette for at bringe nyt til området og skabe en overflod af nye smage til ginnen.
Monks Gin er alle håndlavet og bliver dobbelt destilleret i små portioner, så der er i bogstavlig forstand tale om small batch produktion. Kedlen de benytter er en Hybrid og opkaldt efter Nics mor (Jennifer).
Medella Gin
Gin nummer 2 i rækken – Medella, giver dig en smag af blåbær, dyrket på stedet og kendt som en superfood, den giver dig et spark af blåbær og er super frisk her i sommer månederne.
Tildelt ‘Gold Michelangelo Award i 2018’ og ‘Best SA Classic Gin in the World Gin Awards 2019’
Forvent intenst smagsfremmende planter, ni af dem er håndplukkede og mange er endemiske i området.
Kombiner det med krystalklart bjergvand, og resultatet er givende med bølger af citrus, bær og Cape Buchu..

Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.