Six Dogs Pinotage Stained Gin

kr. 449,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 61245-9-999 Kategori:

SIX DOGS PINOTAGE STAINED GIN

SYDAFRIKANSK GIN OG DRUER - FULDENDT KOMBI

Six Dogs Pinotage Stained Gin har fået sit navn på baggrund af at ginnen er “plettet” med farve og smage fra de sydafrikanske druer Pinotage, en drue der er den mest udbredte i sydafrika og de meste vin laves på denne, på de breddegrader.

Pinotage druerne kommer fra vingården, der ligger lige ved siden af Six Dogs Destilleriet og det er vist det man godt kan kalde et kærligheds forhold vingården og destilleriet har. 

Ginnen destilleres som altdi i small batches og efterfølgende kommer den på tanke, hvori der tilføres knuste Pinotage druer, denne masse får så lov at ligge i en længere periode. Det er i denne process ginnen aftager farven fra druerne og samtidigt kommer der de mest vidunderlige smage og noter fra druerne. Det er med garanti en gin der vil falde i enhver vinelskers smag.

Nogle vil elske at nyde den neat, altså bare med en enkelt stor isterning, mens andre vil mixe sig en velfortjent Gin Tonic, med masser af smagsnoter af druer, jord, planter og selvfølgelig den fineste gin der kan opdrives i Wet Dalen.

Vægt 1,4 kg
Alkohol

Land

Størrelse

Producent

Din kurv
0
Scroll til toppen