4,8 på Trustpilot

4,8 på Trustpilot

GINferno.app

Ginferno.app

Nu med mere end 12000 gins i databasen 

Over 12.000 gins, den gin app med de bedste reviews i app-butikkerne, mere end 10.000 anbefalede perfekte serveringer og mange ekstra funktioner, det er hvad der er kommet ud af 2,5 års intens arbejde med appen, siden starten i 2020.

Lige siden starten har Ginferno og Ginbutikken.dk haft et samarbejde, der har resulteret i flere danske gin på appen, og langt flere danske brugere af Ginferno.app – det skyldes blandt andet at alle ordre i Ginbutikken får en flyer med fra Ginferno.app.

Som Freiderike Kopp udtaler fra Ginferno.app – “Folk, der ikke er så gin-kyndige, får med vores app hjælp til at finde en passende eller den bedst mulige opskrift. Gineksperter, ginelskere og folk, der er vilde med gin, kan administrere og gemme deres gin-smagsoplevelser i appen og dele dem med andre.”

GINferno.app giver et overblik i en ellers meget uoverskuelig ginverden:

Nye gins, limited gin editions eller bottle/design editions kommer til hver eneste dag. Selv for rigtige gin-fans er det næppe muligt at holde overblikket over, hvad der foregår. 

Derfor er der også blevet implementeret nogle ekstra funktioner. Siden version 6.0 (lanceret november 2022) af G&T-appen er de nye udgivelser, bedste og mest bedømte gins fra sidste uge, sidste måned og sidste år direkte tilgængelige på startskærmen.

GINferno.app 1

GINferno.app guider gindrikkere til deres perfekte servering:

Gins fra 78 forskellige lande, fra over 4.800 virksomheder er allerede tilgængelige i appen, og hver dag tilføjes nye gins. Den indeholder også 10-tusindvis af opskrifter og vurderinger.

“I modsætning til andre gin & tonic apps giver GINferno.app rigtige serveringer, rigtige opskrifter til hver gin og ikke kun et udvalg af passende mixere og garniture. Dette hjælper dig til at finde dine perfekte serveringer og forhindrer at “spilde” gin ved at bruge en forkert/dårlig kombination.” Philipp Fleischer, medstifter.”

“Hele ginens verden i én app” er sloganet for GINferno. Derfor understøtter en bred vifte af fantastiske funktioner gineksperter, ginfans og alle mennesker med en gin i deres glas som:

  • oprette og bedømme individuelle serveringer
  • del gins eller opskrifter med venner via sociale medier, e-mail osv.
  • opret og administrer din ginbar i appen
  • opret og administrer din gin ønskeliste direkte i appen og del den med andre
  • mulighed for at købe en bestemt gin ved at blive videresendt til tilsluttede partnerbutikker
  • brug den virtuelle smagerumsfunktion under ginsmagninger og find begivenhedens bedst bedømte gin.

GINferno-teamet er virkelig vilde med gin! 
Deres mål er at give deres kærlighed til gin videre til andre og støtte folk, der allerede er forelsket i gin, som de er. Denne entusiasme kan være grunden til, at GINferno.app blev den bedst bedømte gin og tonic app i appbutikkerne.

Download din version LIGE HER

GINferno.app 2
Følg med på Instagram

Se alle de nye flasker, flotte cocktails, deltag i konkurrencer - få inspiration til din næste Gin Tonic og del dit bedste billed med #ginbutikken og deltag i lodtrækningen om 1 flaske gin.

Følg med på Facebook

Få inspiration til din næste gin, opskrifter og en masse inspirerende live, fyldt med nyheder og gode tilbud. Der er noget for alle og enhver smag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag alle nyhederne først, de gode tilbud først og når der kommer små spændende partier hjem. Modtag unikke fordele og deltage i specielle medlems konkurrencer.

Måske dette er interessant?

0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter