4,8 på Trustpilot

4,8 på Trustpilot

Hvad er den bedste gin?

Hvad er den bedste gin?

Leder du efter den bedste gin? Så er du kommet til det helt rette sted! Det kan være svært at finde den bedste gin. Der er i gin-verdenen ikke nogen begrænsninger for hvad gin må være smagsat med, så der er et hav af lækre gin, som alle har hver deres smagsnuancer. Men her vil vi komme med et bud på de tre bedste gin.

Prince Explorer Monaco Gin

Prince Explorer on BehancePrince Explorer Monaco Gin er bestemt en af favoritterne, det er både en utrolig lækker gin og en gin som kommer en unik historie. 

 

Prince Explorer Monaco Gin er en direkte hyldest til Prince Albert I som var en visionær, intellektuel prins af Monaco. Flere års forskning var nødvendig for at opnå en harmonisk balance for denne samling og det er grunden til at den er så sjælden i ginuniverset. Denne spiritus, destilleret i en kobberkedel fra det 19. århundrede, produceres i ekstremt begrænsede mængder.

 

Prince Explorer Monaco Gin kombinerer den forfriskende fra middelhavscitrus med kompleksiteten og skarpheden af udvalgte peberkornssorter fra hele verden. 

 

De botaniske og peberkorn, som nøje udvælges, stammer fra små producenter med traditionelle høstmetoder. Allerede ved det første sip begynder de fremtrædende topnoter af enebær og pink peber, som hjælper med at forankre den komplekse signatur af denne gin.

 

I ganen er spiritussen frisk og let sødlig, med markante strejf af mandarin fra Middelhavets bred. Rejsen rundes af med en varm og varig krydret base, der er præget af Sichuan peber og kardemomme.

 

 

 

Serveringsforslag 

·      4 cl Prince Explorer Monaco Gin

·      8 cl Fever Tree Mediterranean tonic

·      Massere af is

 

 

 

BeGin Cph Pepper & Leaf Gin 

Et billede, der indeholder drikkevarer Automatisk genereret beskrivelseHvis du er på udkig efter en unik gin og er klar på at prøve noget nyt, så er BeGin Pepper & Leaf Gin lige noget for dig!

 

Begin Cph startede i 2018 hvor master destillatør Jesper omdannede sit køkken til ”den lille kemikers værksted”. Her blev der smagt igennem utallige smage og varianter. Tilgangen med BeGin er at udvikle og sælge gin, som tilfredsstillende smager godt – ser godt ud – som bringer glæde – noget som er ukompliceret – ikke elitært – noget for alle.

 

BeGin Cph Pepper & Bay Leaf Gin er en dansk økologisk og håndlavet gin. Det er BeGin Cph´s nyeste gin. 

Basen er enebær, angelicarod og korianderfrø. Hertil tilføjes lang pepper, timut pepper og laurbærblade. Timut peberet er fra Nepal. Et helt igennem udsøgt lille peberkorn. Det unikke ved timut peber er smagen af citrus, som blander sig med den klassiske peber. Foruden peber har BeGin tilsat Laurbærblade. Dette giver ginnen en perfekt balance og refererer til middelhavet.

Alle botanicals er økologiske og af allerhøjeste kvalitet.

Det er en god kombination, som giver en unik smagsoplevelse. 

 

Serveringsforslag 

·      5 cl BeGin Pepper & Leaf Gin

·      12 cl Fever Tree mediterranean tonic

·      Masser af is

 

Perfume Trees Gin

Perfume Trees Gin

Historien om Perfume Trees Gin og Ginbutikken er lang og besværlig – men det hele startede for snart 2 år siden.

Kenneth havde fået fingre i en smagsprøve fra Perfume Trees Gin via en af vores mange Gin Scouts, den var fantastisk og vi var helt på enige om at den SKULLE bare lande hos Ginbutikken.

Det skulle så tage omkring 2 år før det lykkedes, dels grundet produktionsprocessen, den er vild, ginnen destilleres rent faktisk i Holland hos IStill, flaskerne kommer fra England, ingredienserne fra Hong Kong. Etiketterne er et helt kapitel for sig.

I over et år eksperimenterede Kit og Joseph sig igennem utallige blandinger af botanicals. De arbejdede tæt sammen med lokale landmænd og leverandører for bedst at forstå terroir og aromaer, der repræsenterer Hong Kong. 

 

Alt imens at de samtidig arbejdede med at opnå den ultimative harmoni og balance i de komplekse smage.

Resultatet er en flaske gin, der fanger selve hjertet og sjælen i Hong Kong. 

En lille slurk er nok til at du føler dig henført til den blomstrende farverige sommer i Hong Kong, uanset hvor du måtte være.

Inspirerede botanicals fra Hong Kongs arv er harmonisk kombineret med klassisk anerkendte gin noter for at skabe de overdådige og forfriskende aromaer af Perfume Trees Gin.  

 

Serveringsforslag 

·      4 cl Perfume Trees Gin

·      10 cl Fever Tree mediterranean tonic

·      Masser af is

 

Følg med på Facebook

Få inspiration til din næste gin, opskrifter og en masse inspirerende live, fyldt med nyheder og gode tilbud. Der er noget for alle og enhver smag.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag alle nyhederne først, de gode tilbud først og når der kommer små spændende partier hjem. Modtag unikke fordele og deltage i specielle medlems konkurrencer.

Følg med på Instagram

Se alle de nye flasker, flotte cocktails, deltag i konkurrencer - få inspiration til din næste Gin Tonic og del dit bedste billed med #ginbutikken og deltag i lodtrækningen om 1 flaske gin.

Måske dette er interessant?

0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter