4,8 på Trustpilot
4,8 på Trustpilot

Hvilken er den bedste gin?

Hvilken er den bedste gin?

Den bedste Gin?

Det er et rigtigt godt spørgsmål “Hvilken er den bedste gin?” og faktisk et der er umuligt at svare fyldstgørende på. Der afholdes et hav af konkurrencer inden for spiritus hvert eneste år, der er et par stykker som er dem de fleste producenter benytter som rettesnor. 

Det er International Wine and Spirit Competition IWSC, som er den alle gerne vil vinde i, men der findes et hav af andre konkurrencer

 • World Gin Awards
 • London Spirits Competition
 • The Gin Masters
 • Gin of the World
 • Bartender Spirits Awards

Og mange mange flere, så det er svært at sige hvilken gin der er den bedste. for at kunne gøre det, skal man liste alle konkurrencer og derefter finde den gin der har fået flest priser det pågældende år.

Og med det astronomiske antal gin der hvert år kommer på markedet er det meget svært at vælge én som værende den bedste. Men der kan do nævnes et par stykker.

Hvis vi kigger på listen over point og priser fra IWSC 2022 så ser top 10 sådan her ud og det er en svensk gin, nemlig Hernö Navy Strength der er helt oppe i toppen som nummer 2.
 
 1. Mt. Uncle Distillery, Botanic Australis Navy Strength Gin. Australia. 99/100
 2. Hernö, Navy Strength Gin. Sweden. 98/100
 3. Revsunds Distillery, Mylta Cask Edition 2021 Gin. Sweden. 98/100
 4. Skrea Backe, Ocean Strength Gin. Sweden. 98/100
 5. Triple Eight Distillery, Gale Force Gin. USA. 98/100
 6. Matsui Shuzo, The Hakuto Premium Matsui Gin. Japan. 98/100
 7. Garage 22 Prague Distillery, Gin 22 Dry Gin. Czech Republic. 96/100
 8. Montbel Vins et Spiritueux, Bold Gin. Canada 96/100
 9. Distillers Republic, Dry As A Nun Gin. Latvia. 96/100
 10. Convides, Jinpero Superior Dry Gin. Switzerland. 95/100
Desværre har vi her i ginbutikken KUN fået fingrene i én af de her fænomenale gin, nemlig Matsui Shuzo, The Hakuto Premium Matsui Gin men vi arbejder hver eneste dag på at få flere hjem til alle jer ginelskende folk.

Denne gin er et perfekt eksempel på en gin med fremragende kompleksitet og dybde. Næsen mødes med friske fyrre- og eukalyptusnoter, derefter fyldes ganen med en klassisk rygrad af enebær og lys citron. Smagene er afbalanceret og langtidsholdbare, hvilket resulterer i en lang velsmagende finish.

Det er klart der er gin der går igen på de mange konkurrencer og det er oftest ikke de store destillerier, men derimod nye mindre craft destillerier. Det er her der er forsøg og mod til at skabe noget nyt. 
 
Det ser vi jo også selv med vores BeGin Cph Gin, som har deltaget i flere konkurrencer – ja faktisk har alle vores gin jo vundet både Guld, Sølv og Bronze i flere konkurrencer. Og det er faktisk oftest de mere eksperimenterende gin som vores BeGin Lavender Flower Gin der vinder guld.
 
Så at skulle svare på “Hvilken er den bedste gin?”, er faktisk et temmeligt svært spørgsmål. Det kommer også 100% an på smagsoplevelsen den enkelte har. Vi ynder altid at sige til vores ginsmagninger, der er ikke en FACIT liste på sådan en smagning her, det du kan smage, kan være markant anderledes end det jeg eller din sidemand/kvinde kan smage. Selvfølgelig er der nogle grundlæggende smage der går igen, men det afhænger helt af personens smagsløg på dagen for smagningen.
 
Men her har vi forsøgt at give en introduktion til hvilke der er de bedste gin og hvorfor det er så pokkers svært at bestemmer “Hvilken er den bedste gin?”.
 
Hvilken er den bedste gin?
Følg med på Instagram

Se alle de nye flasker, flotte cocktails, deltag i konkurrencer - få inspiration til din næste Gin Tonic og del dit bedste billed med #ginbutikken og deltag i lodtrækningen om 1 flaske gin.

Følg med på Facebook

Få inspiration til din næste gin, opskrifter og en masse inspirerende live, fyldt med nyheder og gode tilbud. Der er noget for alle og enhver smag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag alle nyhederne først, de gode tilbud først og når der kommer små spændende partier hjem. Modtag unikke fordele og deltage i specielle medlems konkurrencer.

Måske dette er interessant?

0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter