fbpx

Gin fra Tyskland – Tysk Gin

Tysk Gin er noget nær det bedste du kan komme til at smage og drikke, tyskerne har en evne til at få smag, duft og alkoholprocent til at gå op i en højere enhed – de producerer eksempelvis Monkey 47 som indeholder 47 botanicals, men de producerer også Moorgin som kun består af én botanical, nemlig Enebær. Du drømmer ikke om hvor meget smag de får ud af det ene bær (hehe).

Moorgin finderdu kun her hos os på Ginbutikken, da vi selv importerer langt de fleste af vores gin og mange gange også formår at opnå eksklusiv rettigheder eller distributør retten til dem.

I tyskland har alle delstater deres eget destilleri, og der kommer flere og flere til som tiden går, og som med så meget andet tysk, så går tyskerne metodisk og detaljeret til værks, når de skal producerer Tysk Gin.

Gin fra Tyskland er i vores øjne noget at det bedste, men sådan siger vi jo også om de Italienske Gin, men der er noget om snakken, Tysk Gin er bare godt.

Se med her for der kommer helt klart flere og flere Tyske Gin på vores hylder.


Gå på opdagelse i vores store udvalg af gin. Vi har mere end 200 forskellige gin på lager, alt fra London dry gin, slåen gin, destilleret gin, frugt gin, old tom gin, navy strength gin, pink gin, artisan gin og mange flere. Du kan altid søge på gin herover og finde lige det du mangler og har vi det ikke skaffer vi det hjem.


✅ Fragt KUN 19 kr
✅ Fri Fragt over 599,-
✅ 1-3 dages levering
✅ Levering 365 dage om året

Viser 1–12 af 16 resultater

Scroll til toppen