MOORGIN FRA MOORDESTILLERIE
TYSK KVALITET, SOM ALTID.
MOORDESTILLERIET har været placeret i hjertet af Kolbermoor lige ved siden af Rosenheim siden 1949.
I kærlighed og tradition er produkterne fra MOORDESTILLERIE stadig ægte håndværk. Startende med streng kontrol af de valgte ingredienser gennem årtiers destilleri erfaring til de kærligt håndplukkede botanicals. Simpelthen ægte bayersk håndværk.
Lokalt:
Hvor kommer ingredienserne fra? Dette spørgsmål er vigtigere i dag end nogensinde. De vilde enebær til vores MOORGIN kommer 100% fra mosekulturen mellem Kolbermoor og Großkarolinenfeld. Så det er 100% lokalt i forhold til destillieret, og det er med til at gøre historen både god og troværdig.
Traditioner
Traditionelt håndværk og en hengivenhed til dette håndværk præger hverdagen hos Moordistilleriet i Kolbermoor. Modsat andre store destillerier, hvor højteknologiske maskiner bruges til fuldautomatisk produktion, så går tiden lige lidt langsommere her. Produktion som i bedstemors tid, med ro og omhu!
Historien:
Det er svært at tro på, men det er sandt – Virksomhedens historie går tilbage til 1949. Over 70 års erfaring, som du kan smage på de fine destillater. Viden som er videregivet og bevaret gennem generationer.
For at give dig en optimal oplevelse!
OM MOORGIN
MoorGin kommer fra et lille distilleri i den tyske by Kolbermoor. Vi tør godt stå på mål for, at dette er vores absolut bedste gin! Den er hamrende unik på markedet, da det er en gin, der kun indeholder en enkelt botanical – og det er selvfølgelig…. Ja, du gættede rigtigt: Enebær.
Til gengæld kan enebær dyrkes på mange måder, og behandles ligeså. Enebærene i MoorGin er behandlet på 10 forskellige måder. Men den allermest karakteristiske enebær bliver samlet vildt i den fugtige jord fra den store lokale mose, som grænser op ved floden Mangfall i Kolbermoor.
De mange forskellige enebær giver ginnen en helt unik og fantastisk smag – nogle mener, at de mange enebær giver ginnen en unik note af citrus. Men nej, den er god nok – 100% enebær! Og tilmed de bedste af slagsen!
Opskriften, som er forblevet uændret siden 1949, er nu grundstammen af i det lille destilleri, hvor produktionen nu er foregået i over 3 generationer.
Denne gin er et ‘must have’ i enhver samling af gins – også er historien bag fantastisk.
Ginnen kan gå i så mange forskellige retninger – derfor så anbefaler vi dig først og fremmest at prøve selv. Det giver som regel også de bedste resultater.
VI ELSKER MOORGIN, DET KOMMER DU OGSÅ TIL
HIGH ON GIN's Corner
High on Gin’s Corner er hjørnet her, hvor vi præsenterer Hans Henrik Hansens (High On Gin) review af de enkelte produkter.
Husk at give High on Gin et subscribe på youtube
High On Gin – køber selv alle flasker og meningen om ginnen er hans egen, vi er bare vilde med hans reviews

Serveringsforslag
Gin & Tonic
- 8 cl MOORGIN
- 16 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic
- Frisk Agurk
- Massere af is!
Spiced Moorgin
- 6 cl MOORGIN
- 12 cl Imperdibile Superior Tonic
- 1 Kanelstang
- Frisk Appelsinskal
- Masser af is!
Mikkel Dam –
Absolut en af de bedste gins, som jeg nogensinde har smagt! Det siger ikke så lidt.
Jeanette H. Petersen –
Denne her enestående gin med kun én botanical.. Det er så vildt så meget smag man kan få ud af den. Det er virkelig en gin man kan lege med. Jeg er så glad for den.. ????
Thomas Nygaard –
Hold nu fast, hvor er den god! En af de bedste! Jeg er meget imponeret over smagen. Den smager af så meget mere end bare enebær på trods af, at enebær er eneste botanical.