4,8 på Trustpilot
4,8 på Trustpilot

Mors dag 2020 – Mors dag gave med gin!

Billede af et bord med bogstaver der danner ordet mum

Mors dag gave - Sig det med gin!

Mors dag er lige på trapperne – og har du fundet dette års mors dag gave? Sikkert ikke – ellers ville du med alt sandsynlighed ikke have fundet frem til denne side. Frygt dog ej – hjælpen er nær! I år falder mors dag d. 10 maj 2020. Og hvis der er nogle, der fortjener lidt ekstra forkælelse og nærvær, så er det din mor. Derfor har vi hos Ginbutikken.dk fundet tre forskellige gins frem, som alle er velegnede til mødre, der foretrækker flydende blomster frem for blomster på traditionel vis.

Mirabeau Rosé Gin

Pris: 389 kr.

Mirabeau er den perfekte mors dag gave! Ikke nok med at den fremstår som en lyserød engel i sin elegante flaske, så smager den også himmelsk. Er din mor glad for både gin og vin? Hvorfor så ikke prøve den perfekte blanding. En oplagt gave til mors dag. 

Lidt om ginnen: 

Mirabeau er en fransk gin fra en vingård i Cotinac. Det er en druebaseret spiritus, hvilket giver en mild og frugtig gin med en smag, som man kender det fra vin. De tilsatte botanicals giver en snert af citrus – samt selvfølgelig enebær!

Billede af en flaske Mirabeau gin på et bord
Et billede til en mors dag gave med Blue bottle pink gin

Blue Bottle Pink Gin

Pris: 379 kr.

Gaven til Mors dag 2020 bør hedde…… Blue Bottle Pink Gin. Fordi din mor er en ‘gin-dependent’ woman! Har jeg ikke ret? Hun elsker gin, og derfor bør du selvfølgelig også forkæle hende med en fantastisk lyserød gin. 

Lidt om ginnen:

Blue Bottle Pink Gin er fra Mors dag 2020 - Mors dag gave med gin! 1Guernsey. Her udvælges nogle af de fineste ingredienser til fremstilling af gin. Ud over klassiske gin botanicals såsom enebær og korianderfrø, så tilsættes der de lækreste lyserøde grapefrugter samt smagsfyldte appelsiner. Det giver en frisk og lækker drink! Det vil din mor elske!

J.J. Whitley - Elderflower Gin

Pris: 189 kr.

Rosinen i pølseenden hedder Elderflower Gin og kommer fra J.J. Whitley (Whitley Neill). Det er en oplagt mors dag gave, hvis din mor elsker den søde og sommerlige smag af hyldeblomst. Den er eminent til de varme sommeraftener, hvor det gode selskab skal nydes med en elegant, frisk og charmerende gin og tonic.

Lidt om ginnen:

J.J. Whitley er en serie udsprunget af Whitley Neill. Elderflower Gin er sprængfyldt med hyldeblomst – men samtidig med øje for ginnens enebær. Ginnen er af høj kvalitet til trods for den billige pris.

Stemningsbilled JJ Whitley Elderflower

Vi håber, at dette indlæg gav inspiration til at finde den rigtige mors dag gave. På ginbutikken.dk finder du i øvrigt en lang række gin ud over disse. 

Måske dette er interessant?

0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter