Berkshire Botanical Honey Orange Blossom Gin
Et hobby projekt
Berkshire Botanical Honey Orange Blossom Gin destilleres i en smuk Pot Still som bliver kaldt Harry, der står i hotellet The Royal Oak Pub & Hotel lige i hjertet af Yattendon.
Det er et lille projekt som Johnny Neill (mr. gin ham selv), grundlæggeren af Whitley Neill destilleriet og Mary le bone og deres mange forskellige gin, har startet op for at kunne producerer en small batch gin, som hengiver sig til området hvor den destilleres. Som et lille kurisorium kan det nævnes at den copper pot (Harry) som Johnny har installeret på hotellet og destillerer Berkshire Botanical på, rent faktisk er opkaldt efter hans søn.
Om Berkshire Botanical Honey Orange Blossom Gin
Dette skud på stammen er i klassisk Johnny Neill stil med en masse frugt smag. Denne gang er det appelsinen, der er i fokus – og som sammen med den lette smag af honning bidrager til en gin, hvor smagen er til den søde side. Vi anbefaler klart, at du drikker denne gin, som G&T – og gerne med en neutral let bitter tonic.
Serveringsforslag
Gin & Tonic
- 6 cl Berkshire Botanical Honey Orange Blossom Gin
- 12 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic
- En skive appelsin
- Masser af is!
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.