Berkshire Botanical Gin Rhubarb & Raspberry
Et hobby projekt
Berkshire Botanical Gin Rhubarb & Raspberry destilleres i en smuk Pot Still som bliver kaldt Harry, der står i hotellet The Royal Oak Pub & Hotel lige i hjertet af Yattendon.
Det er et lille projekt som Johnny Neill (mr. gin ham selv), grundlæggeren af Whitley Neill destilleriet og Mary le bone og deres mange forskellige gin, har startet op for at kunne producerer en small batch gin, som hengiver sig til området hvor den destilleres. Som et lille kurisorium kan det nævnes at den copper pot (Harry) som Johnny har installeret på hotellet og destillerer Berkshire Botanical på, rent faktisk er opkaldt efter hans søn.
Om Berkshire Botanical Gin Rhubarb & Raspberry
Denne variation af Berkshire Botanical Gin er med Rabarber og Hindbær og er din perfekte makker på en varm sommerdag, efter du har været i haven hele dagen.
Du får de søde noter fra både Rabarberen og Hindbæret, men samtidig også de friske bitter noter fra Rabarberen, under alle disse varme sommer smage, er der en svag note af Enebær så du stadig har fornemmelsen af at drikke en gin.
En perfekt gin til en Gin/Tonic her i sommertiden.
Du finder kun Berkshire Botanical Gin her hos ginbutikken i danmark, det er vi meget stolte af – i kan besøge det officielle site her
Udover Dry versionen, har destilleriet også en Slåen gin, som vi pt er igang med at hente hjem, men da der oftest er mest efterspørgsel på slåengin omkring Juletid, kan det være at der kommer til at gå lidt tid inden vi har den på lager, men hold øje med siden her.


Serveringsforslag
Gin & Tonic
- 6 cl Berkshire Botanical Rhubarb & Raspberry Gin
- 12 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic
- En stang Frisk Rabarber
- Et frisk Hindbær
- Massere af is!
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.