Ibhu Indulovu Citrus Gin

kr. 375,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 45811-9-9999-1 Kategori:

Ibhu Indulovu Citrus Gin

Gin lavet på elefant ekskrementer!?

Måske har du hørt om Ibhu Indlovu Citrus Gin – Måske ikke? Det er uden tvivl den skøreste og mest vanvittige gin, som vi nogensinde er stødt på. Og hvorfor så det, tænker du nok? Jo, nu skal du bare høre. Indlovu er nemlig destilleret på noget så anderledes som ekskrementer fra elefanter. Jep – Gin med elefant lort. 

Denne Ibhu Indulovu Citrus Gin er deres nye skud på stammen, der er tale om en utroligt velsmagende gin, ligesom deres første gin. Denne her er med Orange og Citrus, så der er endnu mere kapow på smagen.

Her stopper det skøre eller måske geniale så også, fordi der er ingen tvivl om, at ginnen er utrolig velsmagende, afbalanceret og indkapsler på fineste vis den afrikanske ånd. Det er netop den afrikanske ånd, som Ibhu, der står bag Indlovu gerne ville ramme. Ginnen er glat og kompleks med jordiske smag –  og så kan den sagtens drikkes i et glas med is uden en mixer. 

De væsentlige ingredienser i Indlovu gin stammer fra elefant ekskrementer, der først vaskes og dernæst tørres. De ekstraherede botaniske stoffer infuseres herefter i ginnen, og som giver Indlovu sin unikke afrikanske smag.

Og 15% af al omsætning bruges på natur opretning of bevarelse af elefanter i afrika.

Serveringsforslag

Bør nydes “On the rocks”. Eller som en gin & tonic:

5 cl Ibhu Indlovu Citrus Gin
10 cl Fever-Tree Indian Tonic 
En skive dehydreret appelsin
En masse is!

Billede af en Ibhu Indlovu gin med elefant i baggrunden
Billede af en mand der samler elefant lort
Vægt 1,5 kg
Din kurv
0
Scroll til toppen