Ukiyo Yuzu Gin
Der lød et ramaskrig, da man annoncerede Ukiyo Yuzu Gin for det europæiske marked tilbage i 2019. Og selvom, at der var tårnhøj efterspørgsel og pres på Kirker Greer, der vandt kapløbet om europæisk distribution – så er det først i 2021, at de første flasker kunne sendes ud. Det har været ventetiden værd, for hold fast, hvor er Ukiyo både flot og smagsfuld. Det er en topklasse gin, der bringer østlige traditioner og ingredienser med sig. Selve Ukiyo bliver fremstillet og destilleret i Kagoshima i skyggen af Sakurajima-vulkanen.
Både Ukiyo Blossom Gin og Ukiyo Yuzu Gin er lavet på en base af de fineste byg, der først destilleres i en traditionel japansk gryde med shōchū -spiritus (Japansk destillator). Denne shōchū -spiritus gendestilleres så i en traditionel Potstill stadig med enebær, mandarin og krydderi, før den infuseres med den sarte smag af sakurablomst og yuzu.
Sådan smager Ukiyo Yuzu Gin
Det er en meget let drikkelig gin, der bidrager med stor syre, blød sødme og en påtaget sarthed. Enhver ginelsker vil elske Ukiyo – og hvis man er til de tunge citrusbaserede gin, så er Yuzu det perfekte valg.
Serveringsforslag
5 cl Ukiyo Yuzu Gin
12 cl Imperdibile – Wild Botanical Tonic
En skive citron
En masse is!

Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.