4,8 på Trustpilot
4,8 på Trustpilot

TOP 5: Dansk gin

Billede brugt til top 5 bedste dansk gin

TOP 5: DANSKE GINS

Dansk gin er inde i en rivende udvikling, hvor små danske destillerier opnår international anerkendelse som nogle af verdens bedste! Parallelt med denne udviklingen vokser efterspørgslen hos danskerne, der ikke længere vil tage til takke med de klassiske mærker såsom Gordons, Bombay, og Tanqueray. Vi vil have det bedste – og det må meget gerne være dansk. Noget af det allermest sigende om danske gins og danske destillatører, er, at de er grundige, kvalitetsbevidste og ikke mindst nysgerrige på det uudforskede. 

Hos Ginbutikken elsker vi de mange gode danske gins og som en lille hyldest til vores patriotiske bevidsthed, giver vi jer her vores bud på de 5 bedste danske gins netop nu! 

Obs! Sidst opdateret 23. August 2022

Woodhill Distilled Gin

ABV: 41,7% – Pris: 349,-

 

Når man snakker om de bedste danske gins på markedet, så kan man under ingen omstændigheder komme uden om Woodhill Distilled Gin. Woodhill er indbegrebet af perfektion. Ginnen smager fantastisk, hvor smagen er så utrolig afbalanceret, at før man har set sig om, er man ved at skænke sig endnu et glas. Endvidere er flasken utrolig flot og simpel. Et absolut must have på barbordet.

Servering

 • 5 cl Woodhill Distilled Gin
 • 12 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic
 • En skive citronskal
 • Masser af is!
Billede af Woodhill gin flaske til blogindlæg

Mad Owl Herbal

Billede af en Mad Owl Gin Herbal

ABV: 45,3% – Pris: 299,-

Mad Owl Gin Herbal er den nye konge af de krydrede gin. Den er sprængfyldt med smag, hvor særligt rosmarin og basilikum er mest fremtræden. Det smager virkelig, virkelig  godt – og med en god tonicvand så er der virkelig smæk på urtehaven, som giver en seriøs varme i ganen. Vel at mærke på den rigtig gode måde.  

Servering

 • 6 cl Cornflower Dry Gin
 • 12 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic
 • Garnér med basilikum
 • Masser af is!

Radius Batch 18

ABV: 43% – Pris: 311,-

 

Radius Distillery Batch 18 er blevet en dansk klassikker på ginmarkedet. I virkeligheden, så er det også en af de første danske gin, som vi for alvor var på røven over første gang, vi smagte den tilbage i foråret 2017. Og tænk sig, at der så skulle stå September 2022 før, vi tog den ind her på TOP 5 listen over dansk gin. Det vil vi gerne uforbeholdent undskylde for.

Servering

Billede af en flaske Radius Distillery Batch 18
TOP 5: Dansk gin 1

BeGin CPH Pepper & Bay Leaf Gin

ABV: 40,3% – Pris: 299,-

BeGin CPH har længe været kendt for de florale gin, compound gin. Nu har de altså kastet sig ud i en London Dry Gin og det er de altså lykkedes med i stor stil.

Der er tænkt tanker omkring middelhavet i denne her London Dry Gin, der er under destilleringen benyttet Bay Leaf (laurbær blade), Langpeber og Timut peber, udover de mere traditionelle botancals.

 Umiddelbart anbefaler vi at du nyder ginnen som en en klassisk gin og dermed en klassisk tonic. Ønsker du i særlig grad at fremhæve  Middelhavssmagen og duftene heraf, så bland den med en tonic med en smule sødme. Det åbner og fremhæver netop disse smage og laurbærbladene vil blive fremhævet.

Servering

 • 5 cl BeGin CPH Pepper & Bay Leaf Gin
 • 10 cl Fever-Tree Indian Tonic
 • En skive lime og lidt timian / En skive citron og en kvist rosmarin
 • Masser af is!

Tranum Mølle Gin

ABV: 47% – Pris: 299,-

I en tid, hvor størstedelen af de gins der entrerer markedet, smager af alt andet end enebær, så er det rart at se, at der nogle der tør tage ginnen tilbage til der, hvor det hele begyndte. Med enebær – og massere af dem! Sådan en gin er Trinity gin fra Tranum Mølle Destilleri. Alt det andet er skåret fra, og de eneste botanicals, der er tilsat, er ginnens “hellige treenighed”: Enebær, kvanrod og koriander. Er du til gin, der smager af… ja, gin! Så er Trinity et must have!

Servering

 • 4 cl Trinity Gin
 • 10 cl Fever-Tree Aromatic
 • Lidt enebær og koriander
 • Masser af is!
Salgsbillede af Tranum Mølle Trinity

Måske dette er interessant?

0
Brug kr. 599,00 mere at få gratis DK Forsendelse
Din vogn er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Gennemse produkter