Copperhead Gin
Perfekt til en Gibson Martini
Copperhead Gin Gibson Edition er en ‘Breakout-gin’ fra den originale Copperhead Gin. Det var den verdens kendte bartender, Marian Beke, der sammen med det belgiske destilleri skabte Gibson Edition. Marian er i øvrigt ejer af baren ‘The Gibson Bar’, der ligger i hjertet af London og pryder gæsterne med sin verdensomspændte Gibson-cocktail. Udover de fem botanicals, som også benyttes i den originale Copperhead, så tilføjes yderligere 13 – heriblandt, peber, cassia, laurbærblad, ingefær, allehånde-, fennikel- og dildfrø som til sammen bidrager med en herbal og spicy smagsprofil. Virkelig lækkert!
Serveringsforslag
Klassisk Gin & Tonic
- 5 cl Copperhead gin Gibson Edition
- 10 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic
- En skive appelsin
- Massere af is!
Eller som GIBSON Martini: Gibson cocktailen er næsten identisk med Martinien, hvor den eneste forskel er, at der i Martini’en bruges oliven i stedet for syltede perleløg.
- 1 skive citron
- 3 cl gin
- 3 cl tør vermouth
- isterninger
- evt. citronsaft
- 1 syltet perleløg
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.