Needle Blackforest Gin

kr. 146,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 37526-9-999 Kategori:

Needle Blackforest Gin er inspireret af inspireret af de dybe mørke skove i sydtyskland – en klassisk Gin med stærke enebær noter og citrus

50 cl.

ABV: 40 %

Needle Blackforest Gin

Fra de dybe skove omkring Schwarzwald

Dybt inde i de mørke skove i området omkring Schwarzwald i sydtyskland, kommer denne her Gin. Den kommer i en lille apotekerflaske, som dog har fået en opdatering iform af mønsterne på siderne af flasken.

En klassisk gin somn har en smule britisk, hollandsk, spansk og selvfølgelig tysk historie. Men en Black Forest-gin, som Needle er, kombinerer ikke kun det bedste af klassisk gin, men overbeviser også med en unikhed, at kun en ægte Black Forest master destiller kan give gin.

Nålene fra fyretræerne er den specielle Schwarzwald-oplevelse. Logoet afspejler den såkaldte “almindelige gran” (Picea abies), der giver nålen en meget speciel note med sin unikke aroma. 

Under en tur i den smukke Schwarzwald i Baden er det denne unikke lugt af granåle, der betyder en perfekt dag både afslappende og spændende på samme tid. Og det er nøjagtigt, hvad kenderen vil opdage, når Korkproppen tages af og man lader sig forkæle med den imponerende opskrift med 10 Botanicals

 

Needle Blackforest Gin - Smagsprofil

I næsen bliver man mødt af en klassisk gin duft. Rig på enebær og med en snert af citrus.

Smagen er mild og let krydret med fyldig enebærprofil, der kommer sågar lidt noter af krydderier fra orienten ind over. Toppes af med smagen og duften af solmodne appelsiner og friske citroner.

Nyd den Neat – for at få de mange smage frem 

eller

Nyd den som en ‘Gin og tonic’. 
 – Fever-Tree Mediterranian kan anbefales.
 – Alternativt med en Fever-Tree Lemon tonic for en frisk, sød og let bitter sommerdrink.

 

Vægt 1,2 kg
Alkohol

Land

Størrelse

Botanicals

, , , ,

Din kurv
0
Scroll til toppen