Berkshire Botanical Gin Dandelion & Burdock
Et hobby projekt
Berkshire Botanical Gin Dandelion & Burdock destilleres i en smuk Pot Still som bliver kaldt Harry, der står i hotellet The Royal Oak Pub & Hotel lige i hjertet af Yattendon.
Det er et lille projekt som Johnny Neill (mr. gin ham selv), grundlæggeren af Whitley Neill destilleriet og Mary le bone og deres mange forskellige gin, har startet op for at kunne producerer en small batch gin, som hengiver sig til området hvor den destilleres. Som et lille kurisorium kan det nævnes at den copper pot (Harry) som Johnny har installeret på hotellet og destillerer Berkshire Botanical på, rent faktisk er opkaldt efter hans søn.
Om Berkshire Botanical Gin Dandelion & Burdock
Denne variation af Berkshire Botanical Gin er med Mælkebøtte og Burre er din perfekte makker når du gerne vil have noget lidt anderledes end de mange frugt gin der er på markedet idag.
Fra mælkebøtten og burren kommer der nogel dejlige florale, lettere jordagtige noter, kombineret med vanilie og ingefær, lakrids og Citrus – det er en Gin der vil få din fantasi på nye oplevelser.
En perfekt gin til en Gin/Tonic til de lidt vådere og koldere sommer aftner, som både England og Danmark jo oftest præges af.
Du finder kun Berkshire Botanical Gin her hos ginbutikken i danmark, det er vi meget stolte af – i kan besøge det officielle site her
Udover Dry versionen, har destilleriet også en Slåen gin, som vi pt er igang med at hente hjem, men da der oftest er mest efterspørgsel på slåengin omkring Juletid, kan det være at der kommer til at gå lidt tid inden vi har den på lager, men hold øje med siden her.


Serveringsforslag
Gin & Tonic
- 5 cl Berkshire Botanical Gin Dandelion & Bugdock
- 10 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic
- En skive Citron
- Massere af is!
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.